A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Női vékony öv

Az Ön ruhatárából sem hiányozhat egy divatos vékony öv farmerhez, kosztümhöz, alkalmi szoknyához. A diszkrét övcsatoknak köszönhetően felveheti munkába, tárgyalásra, munkahelyi meetingekre, formális eseményekre vagy színházba, esti fogadásokra is. Ha szeretne többet megtudni a keskeny övek dress code-járól, akkor olvasson tovább >>

Keskeny övek

Rendezés:

Kinek ajánljuk a skinny öv viselését?

A „helyes” övviseléssel Ön is sokat elárulhat saját stílusáról, ízléséről, és egy jól megválasztott darabbal remekül korrigálhatja a testalkatához igazított összképet is. Az alacsony termetű hölgyeknek kifejezetten ajánlott a keskeny öv viselése, továbbá igaz ez rövid derékmagasság esetén is, amikor a cél megnyújtani a derékvonalat. A testi adottságok optikai korrekciójára a derékon és csípőn hordott nadrágszíj is sok mozgásteret tesz lehetővé. A magas és hosszú lábú nők derék- és csípőövből is csak szélesebb fazonút válasszanak testmagasságuk kompenzálására, viszont az alacsonyabbak csípőn is hordhatnak 3 cm alatti vastagságú fazonokat.  

A hastájékon hízásra hajlamos hölgyek esetében az olyan vékonyabb derékszíj lesz az ideális, ami nem fog „bevágni”. Hiszen esetünkben nem az a cél, hogy egy feltűnő, széles kiegészítő odavonzza a tekinteteket. A körte alkatúaknak sem kell elrejteni a formás, női idomaikat, számukra is a keskeny pánt lesz a legelőnyösebb.

Egyszóval a vékony bőr öv nem hiányozhat az alacsony és a kerekded formákkal megáldott nők ruhatárából.

Milyen öltözékhez választhat keskeny női derékszíjat?

A hagyományos fazonú, vagy derékban szűkített ruhákhoz, felsőkhöz és nadrágokhoz a klasszikus derékövek fognak passzolni, amelyből választhatja a testalkatához illő skinny fazonokat is. Ha a munkahelyi dress code azt diktálja, akkor egy fekete vagy barna vékony bőr szíj pompás kiegészítője a ceruzaszoknyának. Elegáns nadrághoz a csípőn hordott, szintén keskeny, alkalmi divatöv dukál.  Informális öltözködéséhez egy nem vastag övvel a farmerját és szűkebb ruháit szintén feldobja.  

Női vékony bőr övek az ÖvBoltban

Online üzletünk polcain az aktuális trendeknek és évszakoknak megfelelő színek közül választhatja ki legújabb trendi kiegészítőit. A kevesebb, néha több! Valójában csak egy apró pánt a derékán, mégis megváltoztatja az egész megjelenését. Jöjjön, és válogasson a karcsúsított fazonú, 3 cm-nél szűkebb nadrágszíjakból, akár minden szettjéhez külön darabot. Hiszen nálunk a női övdivatban a színválaszték nem merül ki a klasszikus színárnyalatokban.  Az alapszínek mellett elérhetőek a trendi és közkedvelt árnyalatok is, úgymint a fehér, a piros, a kék, és az esti partyra természetesen az arany és ezüst szíjakat is megtalálja.  

Az oldal tetejére