Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Női öv hordása

Kíváncsi melyik oldal? – Női és Férfi öv becsatolás iránya

2020. 01. 22. 22:43:18

Rövid Google-ben való kutakodást követően azt mondhatom, hogy az övviselést illetően akadnak gyakori kérdések. Az öv alapdarab a ruhatárában és nem árt, ha válaszokat is kap. Így a kérdőjelek közül most egyre szeretnék útmutatást adni, ez pedig az öv befűzési irányának szabálya és gyakorlata, avagy melyik oldalra fűzik a nők és férfiak, illetve a jobb- és balkezesek.

12 Női testalkat & a Mágikus övek | Így lesz verhetetlen a megjelenése

2018. 07. 08. 11:57:06

Nőként, a verhetetlen megjelenés feltétele nem a bomba test. Testalkata, avagy csontozata felépítése, izom- és zsírszövetei mennyisége és annak eloszlása javarészt Önnel született adottság. Persze egy kis sportolással, helyes táplálkozással tud javítani, csiszolni külsején, de a genetikai örökség csak bizonyos mértékig módosítható. Ha világ életében hízásra hajlamos volt, nem valószínű, hogy testmozgással és diétával tartósan és egészségesen el tudná érni például az 50 kg-os álomsúlyt. Ez tehát azt jelenti, hogy öröklött testi adottságaival meg kell „megbarátkoznia”.

Öltözködési szabályok nőknek - Tipp: női öv viselése okosan

2017. 05. 17. 12:35:47

Bár a férfiak számára sem egyszerű rátalálni a minden szempontból tökéletes övre, a nőknek még ennél is nehezebb a dolguk. Megannyi szín, stílus és forma között kell rábukkanni a legjobbra, ami valljuk be, néha igen csak komoly feladat. Vannak azonban – ha úgy tetszik – szabályok, amelyek nagyban megkönnyíthetik a döntést.

Az oldal tetejére