A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Nőknek

TOP 10 színtanácsadó & stílustanácsadó | Ők a legnépszerűbbek 2021-ben

2021. 09. 06. 09:29:40

Szeretne magabiztosan öltözködni, de nem találta még meg a saját stílusát? Nem tudja hogyan legyen egyszerre csinos és stílusos a megjelenése? Az egyik legjobb önbizalom növelő módszer a szín- és stílustanácsadás, ahol megtanulhatja milyen színárnyalatok, fazonok és anyagok a legelőnyösebbek az Ön számára. Cikkünkből azt is megtudhatja kik most a legmenőbb stílustanácsadók és színtanácsadók

Színtípus Kalauz - Milyen színekben ragyogjon?

2021. 07. 08. 10:04:12

Mit jelentenek az évszaktípusok? Ha júliusban születtem, akkor Nyár típusú vagyok? És milyen színek állnak jól? - Magabiztosabban szeretne öltözködni? Segítünk eligazodni a színek világában. Vajon milyen árnyalatokat érdemes viselnie a Nyár színtípusnak? Bizonytalan? A cikk végére az is kiderül, hogy vajon ebbe a csoportba tartozik-e. 

A szexi Pin Up és a lázadó Rockabilly stílus az 50-es évek divatja

2021. 05. 27. 14:19:03

Ha azt mondom Jailhouse Rock, mi jut először eszébe? Persze, hogy Elvis! Lehengerlő színpadi show-jától és szívdöglesztő hangjától porrá törtek a női szívek. Elvis Presley rárúgta az ajtót az 50-es évek divatjára és őrülten sármos karakterével a rockabilly stílus Királyává vált. Milyen a dögös pin-up stílus? Honnan ered a rockabilly ruha és a pompadour haj? Csapjunk a húrok közzé, és megtudja!

Karácsonyi ajándék Férjnek – 20+ rettenetesen menő ötlet

2020. 12. 15. 10:30:25
Advent idején repülnek a napok, pláne ha még semmit nem vett a párjának… A Karácsony az elcsendesedés és a béke ünnepe, de az oda vezető út a készülődés feszültségeivel van kikövezve. A hömpölygő tömeg sodrásában nők ezrei szédelegnek egyik üzletből a másikba. A gyönyörű kirakatokra tapadva felcsendülnek a karácsonyi slágerek, és míg mások tömött szatyrokkal tülekednek, Ön még mindig tanácstalanul ácsorog egy pulóverrel a kezében - vajon minek örülne igazán a férjem?

Mikulás ajándék Férfiaknak – Best of apróságok 5000Ft alatt

2020. 11. 25. 09:45:02

Miklós napon, Mikuláskor nemcsak a gyerekek fényesítik ki a kiscipőket, de a felnőttek arcára is mosolyt csal egy ajándék télapóra. A nők különösen élvezik az Advent időszakát, az ünnepi készülődést, és a meglepi átadásának varázsát. A pasik bakancsát azonban nem könnyű új ötletekkel megtölteni évről-évre.

Kapszula gardrób a stresszmentes női öltözködésért

2020. 07. 16. 08:41:09

„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” Amióta a Fast Fashion üzletek ontják ránk az újabbnál újabb kollekciókat nehéz ellenállni a kísértésnek. Sőt még spórolás címszó alatt is a végtelenségig lehet fokozni a ruhavásárlást. „Leárazva vettem, annyira megérte. Óriási akciók vannak, nem hagyhattam ott. Kupon napokon végre megvehetem azt a táskát. Úgyis kellett már egy új darab.” Létezik olyan nő, akinek még nem hangzott el a szájából legalább egy ilyen mondat?

A pulóver, hosszú ujjú póló és a kabát hajtogatás művészete

2020. 06. 19. 08:30:08

A tavaszi gardrób rendszerezés utolsó lépéseként a szezonon kívüli őszi-téli ruhatár és kabát tárolása következik. Ne feledkezzen el a síruhákról, gyerek overálokról, téli sport és munkaruhákról sem! Ha elegendő üres hely van a szekrényben, akkor egyszerű feladat előtt áll. Egy kisebb méretű lakás esetén azonban fejtörést okozhat a vastag cuccok bezsákolása.

Praktikus gardrób rendszerezés 4 lépésben

2020. 05. 24. 14:44:56

Gardrób felforgatásom tapasztalatait megosztva lépésről-lépésre haladunk a cél felé, ami a Szex és New York Carry Bradshaw-jának álomgardróbja is lehetne. De azt megígérhetem, hogy legalább egy magazinfotóval felérő, ízlésesen berendezett ruhásszekrény lesz a végeredmény. 

Selejtezés otthon 3 lépésben - Tavaszi Gardróbfrissítés 1.

2020. 05. 11. 10:58:46

A tavasz a természet újjászületésének fordulója, saját megújulásunkat kifejezhetjük ilyenkor úgy is, hogy végre felvesszük a rövid kabátot szoknyával. Kezdhetném egy ilyen idilli gondolattal is a bevezetőmet, ehelyett állok a szekrénysor előtt csípőre tett kézzel és sóhajtok egy nagyot. Nyakunkon a jó idő, és komolyan mondom megint elfogott az az érzés, hogy tényleg nincs mit felvennem. Ami persze nem igaz, csak újfent nem találok semmit a káoszban. Ismerős?

A valódi bőr tisztítása - ápolása [Kézikönyv]

2020. 04. 04. 08:35:49

A bőrápolásról és annak fontosságáról bár gyakran hallunk, de ha gyorsan szeretnénk válaszokat kapni vagy orvosolni egy nemvárt problémát, akkor sokszor a kérdésünkre csak félmegoldásokat kapunk, vagy kétes házi praktikákba futunk bele.

Az oldal tetejére