A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Nőknek

Karácsonyi ajándék Férjnek – 20+ rettenetesen menő ötlet

2020. 12. 15. 10:30:25
Advent idején repülnek a napok, pláne ha még semmit nem vett a párjának… A Karácsony az elcsendesedés és a béke ünnepe, de az oda vezető út a készülődés feszültségeivel van kikövezve. A hömpölygő tömeg sodrásában nők ezrei szédelegnek egyik üzletből a másikba. A gyönyörű kirakatokra tapadva felcsendülnek a karácsonyi slágerek, és míg mások tömött szatyrokkal tülekednek, Ön még mindig tanácstalanul ácsorog egy pulóverrel a kezében - vajon minek örülne igazán a férjem?

Mikulás ajándék Férfiaknak – Best of apróságok 5000Ft alatt

2020. 11. 25. 09:45:02

Miklós napon, Mikuláskor nemcsak a gyerekek fényesítik ki a kiscipőket, de a felnőttek arcára is mosolyt csal egy ajándék télapóra. A nők különösen élvezik az Advent időszakát, az ünnepi készülődést, és a meglepi átadásának varázsát. A pasik bakancsát azonban nem könnyű új ötletekkel megtölteni évről-évre.

Kapszula gardrób a stresszmentes női öltözködésért

2020. 07. 16. 08:41:09

„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” Amióta a Fast Fashion üzletek ontják ránk az újabbnál újabb kollekciókat nehéz ellenállni a kísértésnek. Sőt még spórolás címszó alatt is a végtelenségig lehet fokozni a ruhavásárlást. „Leárazva vettem, annyira megérte. Óriási akciók vannak, nem hagyhattam ott. Kupon napokon végre megvehetem azt a táskát. Úgyis kellett már egy új darab.” Létezik olyan nő, akinek még nem hangzott el a szájából legalább egy ilyen mondat?

A pulóver, hosszú ujjú póló és a kabát hajtogatás művészete

2020. 06. 19. 08:30:08

A tavaszi gardrób rendszerezés utolsó lépéseként a szezonon kívüli őszi-téli ruhatár és kabát tárolása következik. Ne feledkezzen el a síruhákról, gyerek overálokról, téli sport és munkaruhákról sem! Ha elegendő üres hely van a szekrényben, akkor egyszerű feladat előtt áll. Egy kisebb méretű lakás esetén azonban fejtörést okozhat a vastag cuccok bezsákolása.

Praktikus gardrób rendszerezés 4 lépésben

2020. 05. 24. 14:44:56

Gardrób felforgatásom tapasztalatait megosztva lépésről-lépésre haladunk a cél felé, ami a Szex és New York Carry Bradshaw-jának álomgardróbja is lehetne. De azt megígérhetem, hogy legalább egy magazinfotóval felérő, ízlésesen berendezett ruhásszekrény lesz a végeredmény. 

Selejtezés otthon 3 lépésben - Tavaszi Gardróbfrissítés 1.

2020. 05. 11. 10:58:46

A tavasz a természet újjászületésének fordulója, saját megújulásunkat kifejezhetjük ilyenkor úgy is, hogy végre felvesszük a rövid kabátot szoknyával. Kezdhetném egy ilyen idilli gondolattal is a bevezetőmet, ehelyett állok a szekrénysor előtt csípőre tett kézzel és sóhajtok egy nagyot. Nyakunkon a jó idő, és komolyan mondom megint elfogott az az érzés, hogy tényleg nincs mit felvennem. Ami persze nem igaz, csak újfent nem találok semmit a káoszban. Ismerős?

A valódi bőr tisztítása - ápolása [Kézikönyv]

2020. 04. 04. 08:35:49

A bőrápolásról és annak fontosságáról bár gyakran hallunk, de ha gyorsan szeretnénk válaszokat kapni vagy orvosolni egy nemvárt problémát, akkor sokszor a kérdésünkre csak félmegoldásokat kapunk, vagy kétes házi praktikákba futunk bele.

A derékbőség mérése lépésről - lépésre. Ön tudja, hogyan kell?

2020. 03. 07. 11:56:50

Derekas kérdéseket fogunk most feszegetni – inkább méricskélni - egy elsőre egyszerűnek tűnő, ámde nem is olyan könnyű témában. Mindannyiunk életében eljön a pillanat, amikor a tükör előtt felhúzott pólóval ácsorgunk és a derékbőség mérése a tét. De hogy hogyan jutunk el a végeredményig, arról számos mítosz kering a fejekben. Ön tudja, hogyan kell mérni? Pocak behúz, vagy inkább kienged? És egyáltalán hol mérjük a derekunkat? 

Dress code lexikon - Nőknek

2019. 10. 05. 09:26:42

Képzelje el, hogy betoppan a céges karácsonyi partyra, ahová egy frissen vásárolt, flitteres koktélruhát, hozzá passzoló, merész színű kendőt és egy elegáns, de ultra magas sarkú szandált vett fel. Előző munkahelyén a karácsonyi buli volt az év fénypontja, a hangulat ünnepélyes és elegáns volt, így mostani öltözékével tökéletesen illeszkedne volt kollégáihoz. Viszont most van egy kis probléma:

Családanyából high-fashion modell - Ez a sztájliszt valódi feladata?!

2019. 05. 14. 21:00:30

A televízióban, az újságban és az interneten egyre gyakrabban találkozunk a rendkívül divatos sztájliszt kifejezéssel. De ha jobban belegondol, vajon tudja, hogy pontosan miről is van szó?

Az oldal tetejére