Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Hogyan kell nyakkendőt kötni? - Tudásanyag

Elérkezettnek érzi az időt, hogy megtanulja megkötni a nyakkendőjét? Nagyon helyes! Roppant kínos egy férfinak, ha nem ért a nyakkendő megkötéséhez. Borzasztó érzés mindig másoknál kuncsorogni, hasonló szövegekkel: “Ugyan kösd már meg, mert nekem nem sikerül.”

Nyakkendő megkötése

Illő tudni egy férfinak nyakkendőt kötni. Nem kell túlgondolni. A legegyszerűbb csomózási technika is megteszi. De legalább ismer egyet és meg tud jelenni férfiként. Vallja be őszintén, nem egy hátrány. Ebből a 9. oldalas útmutatóból könnyen, lépésről lépésre elsajátíthatja a legegyszerűbb nyakkendőcsomó megkötésének fortélyát. 6+1 azonnal megtanulható mozdulatsor, ráadásul jobb- és balkezesként is segítséget kap. Garantálom, hogy könnyebb nyakkendőt kötni, mint gondolná és kellő gyakorlás után, már 1 percébe sem fog telni.

Extra! Nem kell hátrányban éreznie magát, ha Ön jobban boldogul a megfogható papírlapokkal. Lehetősége van kinyomtatni egy nyomtatóbarát verziót. Természetesen külön jobb- és balkezesként is.

A tanulás mindig kifizetődő. Ne késlekedjen, válassza ezt a segítséget!

Viselje büszkén, saját kezűleg megkötött nyakkendőjét!

A megadott adatait bizalmasan kezeljük az Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően. A tudásanyag letöltésével hozzájárul, hogy információs és akciós termékajánló e-maileket fogadjon az ÖvBolttól. Ha meggondolja magát, bármikor egy kattintással lemondhatja. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-139006/2018

Az oldal tetejére