A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Ők a legjobb barátai: Bombabiztos övméret választás webáruházból

2017. 07. 17. 10:49:38
Ők a legjobb barátai: Bombabiztos övméret választás webáruházból

Nem titok, hogy az online shoppingolók száma egyre csak nő és nő. Ruhát, ruházati termékeket, kiegészítőket egyre többen vásárolnak annak ellenére, hogy kisebb-nagyobb fenntartással nyomják meg a megrendelem gombot. A bizonytalanság mértékét számos tényező befolyásolja, de tudatos vásárlóként drasztikusan csökkenthető. Ha velem tart, bemutatok Önnek 6 adatot, ami bombabiztos támaszt nyújt a méret kiválasztáskor, ha kényelmesen, webshopból szeretne övet rendelni.

Övméret választás online

A virtuális üzletbe betérve az egyik legnagyobb gondot az okozhatja, amihez nagyon is hozzászoktunk. Mégpedig a felpróbálás lehetősége. E nélkül, nehezen tudja eldönteni, jó e a méret. Szerencsére az övekkel könnyebb dolga van, mint más egyéb ruhadarabokkal.- Egyszerűen kevesebb méretbeli elvárásnak kell megfelelniük.

Ha Ön tudatos vásárló vagy ilyen vásárló szeretne lenni, akkor nagy hangsúlyt fektet a precizitásra és remélhetőleg keresi az ingyenes termékcserére lehetőségét. A tudatos vásárlás azzal jár, hogy összegyűjti a legtöbb adatot a kiszemelt termékről. Így, lesz lehetősége meghozni az Ön számára legjobb döntést. Természetesen ez azt eredményezi, hogy csökkenti a mérethibából adódó őrjítő stresszt. Lássuk is, mi az a 6 öv tulajdonság, amit célszerű figyelni a tökéletes méretnél.

Ezeket az adatokat keresse, ha internetről rendel nadrágszíjat

Mielőtt fejjel a falnak rohannánk, első és legfontosabb szabály, hogy legyen tisztába a saját méretével! (1) Férfiként tudnia kell a derékbőségét. Nőként pedig el kell döntenie, hogy a derekán akarja viselni az övet vagy a csípőjén. Ha megvan a kiinduló pont, akkor jöhet a finomítás, annak érdekében, hogy makulátlanul álljon Önön a derékszíj.

Milyen hosszú az öv nyelve (2)

definíció: Az öv nyelve, az övcsattól számított utolsó lyuk és a szíj vége közötti távolság.

Miért van szüksége erre az adatra? - Elképzelhető, hogy Önt zavarja, ha túl rövid vagy túl hosszan nyúlik túl. Esztétikailag is problémát okozhat, de ha bizonytalan, a megfelelő méret kiszámításánál is jó szolgálatot tesz.

Mennyi lyuk található a szíjon (3)

Általában 5db lyukat talál egy derékszíjon, ami teljesen ideális. Ellenben, Ön tartozhat azon személyek közé, akik jobban érzik magukat, ha több lehetőségük van a kényelem beállításához. Ilyenkor jön jól ez az információ, mert vásárolhat olyan övet is, melyen 6-7db lyuk szerepel. Szó, mi szó, a lényeg: Figyeljen arra, hogy a dereka méretének az értéke a lyukak számához mérten a középsőre essen.

Mekkora távolságra helyezkednek el a lyukak egymástól (4)

Itt egy újabb adat, ami hasznos lehet a nadrágszíj tuti méretének a kiválasztásában. A teljes hossz vagy a derékbőség, és a nyelvhossz, lyuktávolság adatait kombinálva, pontosan meghatározhatja a kifogástalan övméretet. Ehhez nem kell más, csak egy kis matematika és odafigyelés.

Racsnis övnél, mekkora a bordázott betét hossza (5)

Ha esetleg nem tudja mire gondolok. Az automata csatos öveknél (más néven racsnis), a szíjba bele van építve egy fogazott műanyag. Ezen a felületen akad meg az övcsat tüskéje. A mechanikának köszönhetően tudja fokról fokra beállítani az Önnek leginkább kényelmes pozíciót.

Ésszerű gondolat, tudatában lenni ennek a fogazott résznek a hosszával, mivel adódhatnak pillanatok, amikor lazítani vagy éppen szorítani kell a szíj átmérőjén. Célszerű úgy választania, hogy a betét közepére essen az Ön mérete.

Milyen hosszú az öv (6)

Ha tudja a teljes hosszt, akkor nagyon pontosan meg tudja állapítani, hogy meddig fogja körbeölelni a kiválasztott nadrágszíj. Ennek az adatnak a segítségével és egy kéznél lévő szabócentivel már szemmel láthatóvá is tudja tenni a saját otthonában, hogy túl rövid, esetleg túl hosszú vagy pont megfelelő méretű lesz.

Íme egy hasznos képlet:
Így tudja kiszámolni, milyen hosszú övre van szüksége

Útravalóul

Internetről történő rendelés esetén, érdemes olyan áruházból vásárolnia, ahol részletes információk állnak a rendelkezésére. Ha ezzel megvan, akkor használja is fel az adatokat. Mérjen, számoljon, viszonyítson. Teljesen mindegy mit tesz, de ne hagyja figyelmen kívül! Így jó eséllyel minimalizálhatja a méretproblémákat. Ha pedig egyes adatok hiányoznak, kalkuláljon a meglévőkkel. Ha pedig nagyon kevés adatot közöl az övről az üzlet, akkor inkább kérdezzen vásárlás előtt.

Az oldal tetejére