A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Öv Nagykereskedelem

öv nagykereskedésAz ÖvBolt.hu webáruház az online kiskereskedelem mellett, egyes bőráruk nagykereskedelmi tevékenységét is ellátja. Viszonteladói partnerein keresztül is kiszolgálja célközönségét. Folyamatosan építi disztribúciós hálózatát és várja az üzleti partnerek jelentkezését.

Üzleti lehetőség - több pénz - nagyobb kínálat - újabb vásárlók, akár nettó 28.000Ft-os induló befektetéssel

Az üzlete kínálatának bővítésével, újabb vásárlókat és profitnövekedést kínál Önnek az ÖvBolt.hu webáruház. A ruházati kiegészítők értékesítése remek lehetőséget biztosít a boltja forgalmának a fellendítésére.

  • Ha eddig nem volt hasonló termék a palettáján, akkor újabb érdeklődők figyelmére számítson.
  • Ha értékesít már öveket és bővíteni szeretné a választékot, akkor az új látogatók mellett, növelheti a vásárlói hűségét és a visszatérő emberek számát.
  • Illetve, a már forgalmazott termékei mellé, kiegészítő vagy helyettesítő áruként értékesítheti (upsell, cros-sell), melyek esetén több pénzt hagy Önnél a vásárló.

Nagykereskedésben forgalmazott márkák

Ramsey férfi övek és kiegészítők
Elegáns vonalat képviselő, a vásárlói visszajelzések alapján tökéletes ár-érték arányú márka. 53+ övcsat design biztosítja a vásárlók igényeinek kiszolgálását. Palettáján igen nagy számban szerepelnek a férfiak körében nagyon kedvelt racsnis vagy más néven automata csatos övek. Így a Ramsey márka, lépést tart a technológia fejlődésével és a trendekkel, amik lehetőséget biztosítanak a partnereknek a bevételek növelésére. De, a megszokott bújtatós övcsatok sem kerültek a süllyesztőbe. A klasszikus vonal megőrzésével lett teljes a Ramsey kínálat.

Ajándéknak is szuper választás, mivel férfias, acélkék és fekete színvilágú díszdobozban kerülnek forgalomba. Hölgyek szemében tetszetős és hasznos ajándék. - Az exkluzív csomagolás Karácsony idején mutatja meg rendkívüli erejét. No, de ha vásárlója nem elégedne meg egy övvel, ajánlhatja csomagban. Tegyen mellé egy Ramsey díszdobozos pénztárcát és máris ellenállhatatlanabb lesz a kínálata.

Miért az ÖvBolt nagyker?

A partneri kapcsolat nem csak az “eladok-megveszi” folyamatban merül ki. Az közös üzleti sikert más összetevők is fűszerezik, amik segítik az eredményes együttműködést. Így az ÖvBolt nagykereskedés az alábbiakat nyújtja Önnek, mint leendő viszonteladói partnerének:

  1. Nincs előrendelési kötelezettsége. - Kockázat nélkül állandó raktárkészletről pótolhatja kínálatát.
  2. Nincs minimum rendelés megkötés. - Így pénze nem áll feleslegesen a felhalmozott készletben. Biztonsági tőketartalékot képezhet vagy fejlesztheti vállalkozását.
  3. Igény szerint, 24h belüli szállítás Magyarország egész területére. - Vásárlóit nem kell hetekig várakoztatnia, ezzel piros pontot szerezhet náluk.
  4. Induló csomagajánlatok. - Termékek népszerűsége szerint összeállított öv csomagok az Ön igényeihez mérten. Valós vásárlói tapasztalatok alapján tudja kialakítani kínálatát. Az eredmény = gyorsabb forgási sebesség, nagyobb profit.
  5. Beragadt raktárkészlet cseréje. - Nem kell félnie, hogy nyakán maradnak a raktáron lévő övek. Amit Ön nem tud eladni, becseréljük olyan övekre, amik Önnél jól fogynak.
  6. Egyedi árak, kedvezmények. - Ha már mi is és Ön is bizonyítottunk, lehetőséget biztosítunk a partneri kapcsolat szorosabb összefűzésére egyedi feltételek mellett.
  7. Webshopos partnereknek termékfotók, termékleírások. - Kímélje meg magát a gyötrelmes termékleírásoktól. Felejtse el, hogy irodáját profi stúdióvá kell átalakítania és a fotóst sem Önnek kell fizetnie.

Jelentkezzen Ön is viszonteladónak

Ön ideális partner lehet, ha online bolttal vagy fizikai üzlettel rendelkezik. Férfi vagy női divatárut kínál vásárlóinak. Öltöny vagy esküvői ruhaszalont vezet. Lehet ajándékboltja, bőráru vagy egyéb ruházati kiegészítőket értékesítő üzlete.

Vegye fel a kapcsolatot a nagykereskedéssel itt >>> Kapcsolat