Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Öv tárolás

Cipőtárolás, Táska & Öv raktározás, mint egy Profi [+100 ötlet]

2020. 11. 07. 13:51:46

A kiegészítők helytakarékos tárolása a legtöbb háztartásban kihívást jelent. Legyen szó kislakásról vagy egy hatalmas gardrób nyújtotta lehetőségről, a cipőtárolás mellett a táskák és övek praktikus elhelyezése - a mennyiség függvényében - sem egyszerű feladat. Gondoljunk csak egy négytagú családra, ahol tegyük fel évszakonként mindenki legalább két pár cipőt hord, ez már önmagában összesen nyolc párat jelent. Azaz éves szinten nagyjából 25-30 lábbeli elhelyezéséről kell gondoskodni egy ekkora háztartásban. Önnek van ötlete hogyan?

Így NE csomagoljon övet a bőröndjébe a nyaraláshoz! - 4 borzasztóan rossz szokás

2017. 07. 27. 04:00:00
A nyaralás előkészületeit lehet okosan és ész nélkül is elvégezni. Az utóbbi stresszes üzemmódba kapcsolhatja Önt, és akkor jön a “Bumm!” El van rontva a pihenésre szánt idő. Tipikus helyzet, hogy mit és miből mennyit pakoljon a bőröndjébe, pláne úgy, hogy minden bele is férjen. Most 4 borzasztóan rossz pakolási szokást mutatok be Önnek.

Egy borzasztóan egyszerű tipp, hogy az öve ne menjen tönkre idő előtt

2017. 07. 05. 10:51:15

Biztosan Önt is rettenetesen bosszantja, ha valamelyik ruhadarabja, kiegészítője tönkremegy. Legszívesebben jól beolvasna a felelősnek. Ön kit hibáztat, ha elvárásaihoz mérten hamarabb tönkremegy a ruhája, pólója, cipője vagy az öve? A gyártót vagy a kereskedőt? Természetesen vannak szélsőséges, problémás esetek, de engedjen meg egy “kötekedő” kérdést. - Nézzen magába és őszintén válaszoljon. Kellő figyelmet fordított a szóban forgó, tönkrement használati tárgyának állapotának megóvására?

Az oldal tetejére