Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Öv vásárlás

A tudatos vásárlók 12 pontja - Öv vásárlás online művészete

2023. 12. 01. 13:30:31

Könnyen elcsábul a reklámoknak? Feleslegesen költekezik? Impulzusvásárlás és észnélküli halmozás, ami a mai fogyasztói társadalmat jellemzi. Hogyan legyen az online vásárlás élmény, és ne a csábítás csapdája? Válságok idején - mint most 2023-ban - is jóval többet vásárolunk, mint amire valóban szükségünk lenne. Ne dőljön be a gagyinak! Ebben segítünk a tudatos online öv vásárlás 12 pontjával.

Leleplező esettanulmány: Öv vásárlás nagyítóval

2021. 04. 20. 10:57:14

Visszagondolva az utolsó 4-5 vásárlására – akár üzletből vagy online áruházból, hányszor érte csalódás - mert nem azt a minőséget kapta, amit ígértek, vagy amit sugallt a termékfotó? Hányszor, de hányszor megfogadta már, hogy nem esik többé ugyanabba a hiába, és megfontoltabb lesz? Majd jön egy újabb impulzusvásárlás és a kiábrándulás. Hogyan kerülheti el végleg? Tartson velünk jótanácsokért!

5+1 tény a rostbőrről, amit tudnia kell!

2020. 09. 21. 12:41:17

Vajon a vásárlók tisztában vannak azzal, hogy a pénzükért pontosan mit kapnak? Pláne, ha bőráruról van szó. Ha hihetünk a ’real leather’, azaz valódi bőr címkének, akkor jogosan gondoljunk, hogy 100 %-os, - tegyük fel - marhabőr termékhez jutottunk hozzá, jutányos áron. Ha figyelmesen olvasott, Önnek is feltűnhetett, hogy egyik szavammal ütöttem a másikat. Eredeti bőrt, jutányos áron?

2020. A COVID szülte online kalkulátor – a pontos övmérethez

2020. 08. 03. 10:17:34

Bár az élet azóta megy tovább, de 2020. március közepén a COVID-19 világjárvány a nagybetűs STOP táblát szúrta le elénk, ami Magyarország teljes lakosságát is megállásra késztette. A Kormány döntése alapján pedig a teljes magyar gazdaságot is. A #maradjotthon kampány értelmében az egész életünket érintő átrendeződés vette kezdetét, egyik napról a másikra, ami a távmunkától a digitális oktatáson keresztül az üzletek nyitvatartását és a kijárási korlátozásokat is magába foglalta. 

Övek méretezése | Bizarrul részletes tudás online vásárláshoz

2018. 05. 23. 18:48:25

Az övek méretezése eddig hidegen hagyta? Besétált az üzletbe, felpróbálta és ha jó volt, akkor megvette. De az online öv vásárlás megkövetel egy újfajta szemléletet. Ennek eredményeképpen egyszerűnek tűnő kérdésekre is keresi a választ, mert nem akar rosszul dönteni. Vajon meg tudja mondani mit jelöl az öv méretezése és milyen hosszú legyen az öv? Segítünk eligazodni!

Övvásárlás - Üzletben vagy Online?

2018. 04. 15. 20:38:04

Ön hogyan intézi az övvásárlást? Pillanatnyilag minden területen hódít az online tér. Beleivódott a hétköznapjainkba. Kapcsolattartás, informálódás, játék, kikapcsolódás, munka, vásárlás, stb... Egyesek beleszületnek, valaki most áll át, és akad, aki a maga módján ellenkezik, nem vesz róla tudomást. A jelenlegi helyzet, tökéletes alkalom, hogy megvitassunk ezt a kérdést. Üzletben vagy Online?

Az oldal tetejére