A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Öv vásárlás

Leleplező esettanulmány: Öv vásárlás nagyítóval

2021. 04. 20. 10:57:14

Visszagondolva az utolsó 4-5 vásárlására – akár üzletből vagy online áruházból, hányszor érte csalódás - mert nem azt a minőséget kapta, amit ígértek, vagy amit sugallt a termékfotó? Hányszor, de hányszor megfogadta már, hogy nem esik többé ugyanabba a hiába, és megfontoltabb lesz? Majd jön egy újabb impulzusvásárlás és a kiábrándulás. Hogyan kerülheti el végleg? Tartson velünk jótanácsokért!

5+1 tény a rostbőrről, amit tudnia kell!

2020. 09. 21. 12:41:17

Vajon a vásárlók tisztában vannak azzal, hogy a pénzükért pontosan mit kapnak? Pláne, ha bőráruról van szó. Ha hihetünk a ’real leather’, azaz valódi bőr címkének, akkor jogosan gondoljunk, hogy 100 %-os, - tegyük fel - marhabőr termékhez jutottunk hozzá, jutányos áron. Ha figyelmesen olvasott, Önnek is feltűnhetett, hogy egyik szavammal ütöttem a másikat. Eredeti bőrt, jutányos áron?

2020. A COVID szülte online kalkulátor – a pontos övmérethez

2020. 08. 03. 10:17:34

Bár az élet azóta megy tovább, de 2020. március közepén a COVID-19 világjárvány a nagybetűs STOP táblát szúrta le elénk, ami Magyarország teljes lakosságát is megállásra késztette. A Kormány döntése alapján pedig a teljes magyar gazdaságot is. A #maradjotthon kampány értelmében az egész életünket érintő átrendeződés vette kezdetét, egyik napról a másikra, ami a távmunkától a digitális oktatáson keresztül az üzletek nyitvatartását és a kijárási korlátozásokat is magába foglalta. 

Így tudja kiszámolni, milyen hosszú övre van szüksége

2018. 05. 23. 18:48:25

Az öv több mint egy egyszerű divatkiegészítő. A mindennapjaink társa, személyiségünk tükörképe, egyik stílusjegyünk. Gondos kiválasztást igényel és rendszeres törődést. Ezért felelőtlenség gondatlanul vásárolni. A vásárlás egyik kulcskérdése pedig: a derékszíj hossz. Elsőre bizarr problémának tűnik, de adok Önnek egy nevetségesen egyszerű képletet, amiből pikk-pakk ki tudja számolni.

Övvásárlás - Üzletben vagy Online?

2018. 04. 15. 20:38:04

Ön hogyan intézi az övvásárlást? Pillanatnyilag minden területen hódít az online tér. Beleivódott a hétköznapjainkba. Kapcsolattartás, informálódás, játék, kikapcsolódás, munka, vásárlás, stb... Egyesek beleszületnek, valaki most áll át, és akad, aki a maga módján ellenkezik, nem vesz róla tudomást. A jelenlegi helyzet, tökéletes alkalom, hogy megvitassunk ezt a kérdést. Üzletben vagy Online?

Az oldal tetejére