Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Övcsat

Érdekességek a világból: Hogyan lesz egy gyémánt a férfi ékköve?

2019. 03. 29. 08:33:50

Mennyit költöttél az eddigi legdrágább kiegészítődre? Tízezer forintot? Százezret? Ha annyi pénzed lenne, hogy szinte bármit megvehetnél, mi lenne a felső limit? Újabb érdekességek a világból: a Roland Iten Mechanical Luxury Company új szintre emelte a szupergazdagok körében a rongyrázás és a fényűzés fogalmát. A Diablo R60 névre keresztelt, óriási gyémánttal ékesített, automata övcsat értékét ugyanis nagyjából 5 millió dollárra becsülik.

Hogyan legyek magasabb - Varázserejű öltözködési tanácsok

2018. 04. 06. 20:28:51

Nem kell alapjaiban megváltoztatnia a ruhatárát, ha magasabbnak szeretne tűnni. Elég csupán egy kiegészítőre koncentrálnia és egy kis optikai csalással centimétereket nyerhet. Egy szimpla öv sokat segíthet pici termetének jobb megítélésében. Trükkök tárháza nyújt segítséget - az egyik ilyen út a divat és az öltözködés. Ön se menjen el mellette, ha magasabb akar lenni! 

7 Ferrari árából sem tudná megvenni ezt az övcsatot.

2018. 02. 04. 15:28:31

Túlzásnak hangzik és joggal gondolhatja, hogy csak azért adtam ennek a cikknek ezt a címet, hogy minél több olvasó figyelmét szerezzem egy kamu hírrel. Részben igaz, részben pedig nem. A figyelem felkeltése célom volt, de nem egy alaptalan ténnyel. Létezik ugyanis a világon egy különleges övcsat, amit 7db “átlagos” Ferrari (luxusautó) árából sem tudna megvenni. Kíváncsi rá?

Automata vagy racsnis? Van különbség?

2017. 11. 28. 20:38:52

A sztori a következő. A minap egy aranyos hölgy hívott az ÖvBolt telefonos elérhetőségén.  Meglepően lelkesen elmondta, milyen nagy gondban van. A párjának szeretne ajándékba vásárolni egy férfi díszdobozos övet. Igen meg van elégedve a kínálattal, de nem egyértelmű számára, hogy mi a különbség a racsnis és az automata öv között. Nagyon határozottan ezt mondta: “Legyek szíves elmagyarázni!” Ahelyett, hogy lekezelően tájékoztattam volna - mert szerintem a kérdésre a válasz teljesen egyértelmű, inkább a következőt tettem.

Automata öv működése [Kézikönyv]

2017. 09. 05. 00:00:00

A különböző övek nélkülözhetetlen tartozékai a férfi és a női ruhatárnak egyaránt. Rengeteg típus közül találhat rá az ideálisra, hiszen a derékszíjak különböző szélességben kaphatók, eltérő alapanyagot használnak az elkészítésükhöz, ráadásul az övcsatok is igen változatosak lehetnek. Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált az automata - racsnis változat, amely mára az egyik legtrendibb derékszíjjá „nőtte ki magát”.

Hogyan kell befűzni a dupla D csatos övet (videóval + 1 tippel)

2017. 08. 07. 23:02:49

Baromian stílusos nyáron a vászon öv az úgynevezett dupla D csattal. Lezser, könnyed megjelenést ad. Sokan viszont félnek tőle, mert nem ismerik vagy, mert nem értenek hozzá. Itt most feltárom a dupla D öv befűzése körüli mítoszt. Meglátja, a fejét fogja csapkodni mennyire egyszerű.

Az oldal tetejére