Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Biciklis övtáska

Biciklis övtáska, amiben minden szükséges holmi kéznél van. A kerékpáros szezon 365 napból áll. Hiszen nemcsak kirándulni, túrázni lehet bringával, de napi szinten használni, munkába járáshoz, nagyvárosi közlekedéshez is. Sportos, aktív életet élőként Önnek is a világ legtermészetesebb dolga bicajra pattani? Akkor egy kerékpáros táska lehet a legjobb útitársa. Tovább »

Kerékpáros övtáskák

Rendezés:

Övtáska kerékpározáshoz? Miért?

Az övtatyó legnagyobb előnye a hátizsákkal szemben, hogy szabadon hagyja a hátat és megkönnyíti a felsőtest mozgását. Ez pedig ugyanolyan lényeges szempont egy könnyebb bicikli túrán és aktív hegyi kerékpározáskor is. A lehető legjobb kialakítású hátizsák is a nap végére mázsás súlyként nehezedhet a hátára, a vállakat kényelmetlenül húzva. Ellenben egy megfelelő anatómia kialakítással rendelkező biciklis övtáska kényelmesen fekszik fel a derékra, a terhet optimálisan elosztva. 

Egy nagyméretű, 5 l-es űrtartalmú túratáskában meglepően sok holmi fér el, amiben akár egy napra elegendő vizet, élelmet és szerszámokat is magával vihet. Hiszen a rutinos bringások soha nem indulnak el egy pótbelső nélkül. 

Kulacstartó övtáska

Hosszabb-rövidebb távokon is fontos a folyadékpótlás és a hidratálás. A kulacstartós övtáska előnye, hogy flakontartó zsebből menet közben is egyetlen mozdulattal kiemelhető a vizespalack. A gumírozott zsinórral rögzített kulacs a legrázósabb utakon, még egy downhill extrémsport túrán sem tud kiesni. 

A hidratáló övtáskában egy formatervezett ivótasak szolgál a víz helytakarékos és praktikus szállítására. Mivel a streamer oldalsó szárnyai optimálisan kitöltik a rendelkezésre álló helyet, így akár egész napra elegendő, 1,5 l sportitalt is magával vihet. Iváshoz a kormányt sem elengedni lejtmenetben, hiszen az ivócső csutorára ráharapva magától megindul a folyadék. 

Táskák kerékpározáshoz

Hosszabb túrára, ha a hátát kímélni szeretné, vagy extra sok csomaggal indul el, akkor a kormánytáskába pakolhatja azokat a cuccokat, amiket gyakran elő kell venni menet közben. Ellenben a váztáskában csak egy-két fontos holmit vihet magával, így csak rövidebb utakra érdemes használni. 

Biciklis övtáskák - Kényelmes és szabad mozgást biztosít egész napra!  

Övtáska kulaccsal, hétköznapi tekeréshez és versenyre is. De egynapos kerékpártúrára vagy ultra távokra egy sportos megjelenésű, profi minőségű túratáska lehet a társa. Ezekben a kerékpáros övtáskákban ivózsákot is magával vihet a hosszú utakra. 

Sport övtáskák az Ön igényeire szabva

A kerékpározás mellett a másik egyik legnépszerűbb sport a futás. Ha Ön is a kocogók vagy profi futók népes táborához tartozik, akkor a futóövek se kerüljék el a figyelmét. Webshopunkban világmárkák és népszerű sportmárkák között válogathat.

Az oldal tetejére