Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Eastpak övtáska

Az Eastpak övtáska egyet jelent a megbízhatósággal és a praktikummal. A stílusos és elnyűhetetlen hasitasikat az örökzöld design teszi igazán egyedivé. A divatos és sportos bum bag fesztiválra, buliba, suliba is bevethető, de kirándulásra vagy bringázáshoz is praktikus kiscucc. Az Eastpak világmárka rengeteg kollekciót dobott már piacra. Ha nem tud dönteni, segítünk! olvasson tovább »

Rendezés:

Eastpak Springer – az „alapmodell”

A Springer kollekciót a klasszikus design jellemzi. Az egyszerű, de nagyszerű fogalmát maximálisan tükrözi, csak mellette még ultrastílusos is.  A strapabíró hasitasi egy fő rekeszből áll, így egy mozdulattal ki lehet belőle venni a telót és a napszemcsit is. Vicces, mert valójában már közel sem hasitasi, divatosabban bum bag. Pláne, hogy mióta újra iszonyúan divatos lett márkás övtáskát hordani, azóta sokkal divatosabb hanyagul felcsatolni a mellkasra vagy a hátra, mint a hason lógatni.  

Az Eastpak Springer övtáska örökdarab. Minden évben változatlan minőségben, de újabb, divatos színekben jönnek ki. A fekete mellé be lehet szerezni mindegyikből egyet a gyűjteménybe. 

Doggy bag 

Ez a hip bag akkor megfelelő választás, amikor kicsit több holmit szeretne magával vinni. A 3 literes űrtartalmú divatos övtáska nagyobb rekesze mellett két kisebb cipzáras zseb is segít a rendszerezésben, ahol az apróságok, kulcsok, iratok is külön helyet kaphatnak. 

Page waist pack

Ha még mindig nem szeretne hátizsákkal elindulni, de még több cuccot szeretne magával vinni, akkor a közepesen nagy és tágas Eastpak Page lesz a befutó. Az első, körbecipzározható kisebb zsebben elfér a telefon és az igazolványok, a főrekeszben a pénztárca mellett még bőven jut hely másnak is. A hátsó részbe pedig kerülhetnek az okmányok vagy olyan „laposabb” holmik, amikre ritkábban van szükség.  

Sawer bum bag

Ha rekeszekből sosem elég, akkor a Sawer négyrekeszes (wow) sportos övtáska modellje biztosan elég lesz. Egy főrekesz, egy hátsó és két első kisebb zsebb segíti az aprólékos rendszerezést. Sőt! Az oldalsó hálóba is mehet ez-az. 

Márkás Eastpak övtáska kollekciók az ÖvBoltban!

Webshopunkba elhoztuk a fiatalok kedvencét! A polcokat telepakoltunk a legújabb divatos övtáskákkal, hogy legyen miben feszíteni nyáron a beach-en, a strandon és a partykon. Ez a tatyó tutira nem megy ki a divatból! Sőt tönkre sem tud menni. Így a zsebpénzt másra költheti. Kivéve, ha fel kéne dobni a ruhatárat egy új Eastpak Springer övtáskával. Pakolósabb napokra is válogathat nálunk a többrekeszes Doggy, Page és Sawer modellek közül.

Az oldal tetejére