Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfi övtáska

Mi férfiak, táskavásárlás során – a hölgyekkel ellentétben – elsősorban a praktikumra és a kényelemre törekszünk. Kirándulás vagy hosszabb utazás során a hátizsák elsődleges kiegészítő, azonban gyakran kerülünk olyan helyzetbe, amikor csak 1-2 kisebb dolog tárolására van szüksége. Ilyenkor van segítségére egy jó elosztású férfi övtáska! Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Rendezés:

Divat & Stílus: a férfi övtáska

Egy női táska megszokott kiegészítő a hölgyek oldalán, bármely típusa divatos és stílusos megjelenést biztosíthat viselőjének. Annak ellenére, hogy az urak nem nagyon élnek a táskák varázserejével, határozottan kijelenthető, hogy náluk is működik a dolog. Ehhez pedig egy jól megválasztott férfi övtáska is nagyban hozzájárulhat, ami bármilyen anyagból elképzelhető, lehet: bőr, műbőr, textil, sátorvászon és még... Szerencsére ma már nemcsak sablonos, fantáziátlan kiegészítők kerülnek a férfiak elé. Akár Ön is megvillanthatja egyéniségét a hétköznapokban vagy vizuális élményként vonulhat végig a buliban. Már nem ciki a hasitasi, az övtáska hordása egyenesen menő némi stílusérzékkel megspékelve.

Övtáska férfiaknak

Rugaszkodjunk el kicsit a közhelyes dolgoktól, felejtsük el, mások mit látnak belőlünk és mit gondolnak. Mint már említettem a férfinak fontos a praktikusság. Ehhez pedig nincs szükség a divatosságra. Egész egyszerűen, ha a célnak megfelel, akkor miért ne viselné?! Persze tökéletes választás azokhoz a tevékenységekhez amiről folyamatosan lehet hallani. (túrázás, futás, utazás, stb.) Ennél most tovább megyek és szeretném megmutatni azokat az előnyöket, amiket csak férfiként tud megérteni.

  • Gondoljon bele milyen érzés felszisszenteni a 2. doboz sörét kedvenc focicsapatának stadionjában szurkolás közben, megfejelve azzal, hogy még 1-2 dobozzal ott lapul a derekán lévő táskában. - Így tuti egy gólról sem marad le.
  • Úszónadrág fel, napszemüveg a fejre, strandpapucs a lábra, törölköző a hónalj alá és minden másnak ott az övtáska. - Ez a tökéletes recept a nyárra.
  • Kényszert érez rá, hogy mindig mindent megjavítson vagy csak imponálni akar a szomszéd egyedülálló hölgynek? Nem kell egy komplett szerszámosládával közlekednie egész nap. Egy ilyen kistatyóban a személyes holmijai mellett tökéletesen elfér egy multifunkciós mini szerszámkészlet, akár 1-2 fogóval együtt.

Férfi övtáskák - melyiket válasszam?

Az első és legfontosabb annak meghatározása, hogy várhatóan milyen körülmények között hordja leggyakrabban újdonsült kiegészítőjét. Férfi deréktáska túrázáshoz, sportoláshoz, kiránduláshoz és utcai viselethez… bármilyen céllal is akar övtáskát vásárolni, az ÖvBoltban biztosan megtalálja azt, amit keres! Túrázáshoz például szerencsésebb választás egy vízlepergetős, többrekeszes modell megvásárlása. Mindennapi kiegészítőként elegendő, ha egy kisebb méretű, cseppálló darabot választ. A sportos ruházat kiegészítője pedig lehet egy futó övtáska. Ugyanakkor ott van az örök minőség, a bőr övtáska.

Az oldal tetejére