Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Márkás övtáska | Converse - Reebok

Ki ne ismerné a világmárkák termékeit, mint az Adidas, Nike, Converse, Reebok, stb. Divatosak, innovatívak és mindig megbízható minőséget garantálnak. Érthető, hogy Ön is egy ilyen védjegyes terméket szeretne viselni. Ezért itt a helye, ha márkás övtáskát keres. Gondolom nem kell szaporítanom a szót, de ha mégis kíváncsi természetű és több minden érdekli a minőségi hasitasikról, akkor… Klikk Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Eredeti márkajeles hasitasik

Rendezés:

Mit érdemes tudni a nagy márkák deréktáskáiról

Az egyszerű zsebes kialakítású kistáskát javarészt utcai, mindennapi használatra szánják a gyártók. Mivel a klasszikus funkciókon (apró, személyes holmik tárolása) kívül semmilyen más speciális feladatot nem szántak neki, ezért eszméletlen kreativitással próbálják divatossá tenni. - Itt megjegyzem profi módon sikerül is nekik. A sima logózástól kezdődően, egészen a “funny & cool” minták és színek használatáig hajlandóak elmenni. Így, ha a minimál stílust kedveli, esetleg konzervatív személyiségű, vagy harsány oldalát akarja megmutatni a világnak, akkor nem fog hoppon maradni.

A divatosság mellett ott vannak a speciális területekre szánt hasitasi. Fitnesz, hosszútávfutás, kerékpározás, hegymászás, túrázás. Ilyen tevékenységek esetében butaságot csinál, ha csak az ár alapján dönt. A márkás övtáska tele van apró innovációval, melyek nagy része csak használat közben mutatja meg erejét.

Csak pár dolgot említsünk meg a tatyókról:

  • Véleményem szerint fontos, hogy gyorsan száradó anyagból készüljön, ha napi rendszerességgel fut.
  • Ha elfoglalt és a napi sportját csak az esti órákra tudja időzíteni, nem árt ha van a kistáskán fényvisszaverő csík vagy ledes villogó elhelyezésre kialakított rész.
  • Gondolom nem örül, ha a derekán lógó szütyő kidörzsöli a bőrét vagy bőre kellemetlenül beizzad, esetleg más kellemetlenség éri. A gondok megelőzése nem csak a megfelelő anyag kiválasztásától függ, hanem a sok-sok teszt során szerzett tapasztalattól is, amit a gyártás előtt végeztek el. A tesztek eredményei vezettek oda, hogy a világmárkák különböző felületeket alakítottak ki a táskák részein, amellett, hogy az anyagrétegek is különleges módon vannak összeállítva a szerepüknek megfelelően, amik az Ön kényelmét szolgálják.
  • Keményen túrázik? Akkor nem meglepő Ön számára a szélsőséges időjárás. Erdős, párás, esős területen nem árt, ha cuccai védve vannak a víztől. Akadnak esetek, amikor akár az élete is múlhat rajta. Itt fontos szerepe van a túrázáshoz használt övtáska nedvességtűrő képességének.

Világmárkákról röviden

Converse - Az USA-ból hódította meg a világot cipőivel. Kezdetben csak egyszerű cipőkre gyártott, majd a sportolókat megcélozva nagy sikert aratott a Converse ALL STAR kosárlabda cipőkkel. Napjainkban egy  ALL STAR viselése elrugaszkodott a sporttól, helyette beivódott a hétköznapokba, ezzel stílusosságot adva viselőjének. A Converse sem ragadt le a cipők gyártásánál, későbbiekben kiterjesztette porfólióját a sportos ruházati termékekre és kiegészítőkre is.

Reebok - Angliai gyökerekkel rendelkező, kezdetben futócipőket gyártó márka. A név egy afrikai antilop félétől ered. Világhódító útjára 1979-ben indult, amikor is betette a lábát Amerikába. Mostanra fitnesz-, futó- és CrossFit sportruházati termékeket gyárt és értékesít.

Minden információt nem célunk ebbe az egy oldalba belepréselni. Erre találtunk egy jobb megoldást blog formájában. Lehet érdekes témákat összeállítani az övtáskákról is. Ha nem hiszi, csak lapozzon bele!

Női - Férfi márkás kistáskák az ÖvBoltban

A kihagyhatatlan Nike márka, ami a sportos stílus élvonalában jár és párja az Adidas is eleme a kínálatnak. Ezek mellett természetesen más világszínvonalú nevek termékei közül is válogathat. Jelenleg a Reebok, Eastpak, Converse övtáskái viszik a pálmát női, férfi és uniszex darabjaikkal. Kialakításban, külalakban, minőségben nem kell kompromisszumot kötnie, elsőosztályú márkajeles társra számíthat. Bárhogyan is nevezzük őket - “hip pack”, “bum bag”, “waistbag”, kedvére válogathat.

Az oldal tetejére