Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Nagyméretű övtáska

Nem feltétlenül kell a kezében cipelnie kistáskáját, ha lecserélheti egy divatos vagy éppen praktikus nagyméretű övtáskára. Kezei felszabadulnak és így is lesz helye a sok-sok apróságnak. Nem csak a városi közlekedés esetén jön jól egy ilyen kivitel, de a legnagyobb hasznát talán a hosszabb túrázások és kirándulások alkalmával érzi meg. Nézze meg, mit is kínál Önnek a webshop. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Nagy övtáska kistáska helyett

Rendezés:

Övtáska extra méretben

Szerintem nem kell hosszasan íri arról, hogy miért merül fel az igény az extra méretű övtáska iránt. Ettől függetlenül nem mehetünk el mellette. Általános esetben a választásnál az alap személyes tárgyak száma - mint a hivatalos okmányok, pénztárca, kulcsok, telefon és kinek mi számít még ennek, határozza meg a praktikus méretet. Ehhez tökéletes egy kicsi vagy normál terjedelmű - nyomjuk kicsit angol szlengben, “fanny pack”.

Ha ennél nagyobb alapkészletet szeretne kézközelben tudni, akkor jogosan elégíti ki az igényeit egy tágas darabbal. Itt már bármi szóba jöhet, amit bele tud tuszkolni és úgy gondolja, hogy szüksége lehet rá. Hölgyek esetében kell hogy legyen helye parfümnek vagy dezodornak, pár sminkes cuccnak, kézápolónak. Kirándulásnál egy fél literes palack is helyet kaphat, ha valaki előrelátó. Munkás uraknál pár kéziszerszámnak is megfelelő tároló lehet. Sorolhatnánk napestig, de most csakis Ön tudja a legjobban, hogy éppen miért keresgél ilyen “óriási” táskát.

Mielőtt röviden bemutatnánk a kategóriába tartozó cuccokat, ajánljuk figyelmébe az érdekességekkel teli blogunkat is. Ápolási tanácsokkal, hiánypótló vásárlást segítő cikkekkel és információdús írásokkal találkozhat benne. Lapozzon bele akár már most is!

Röviden a webshop táskáiról

Az ÖvBoltban külön kategóriába szedtük Önnek az online raktárról elérhető deréktáskákat, melyek űrtartalma meghaladja a 1.5 litert. Így nem kell egyesével átbogarásznia a termékeket, ha olyat keres, aminek a tárolókapacitása extra nagy. A méret nagyságából adódóan a kialakításuk igen praktikus. Általában minimum 2-3 cipzáros zsebbel rendelkeznek és ezeken belül is fellelhetőek a hasznosan kialakított tároló rekeszek.

A kínálatban rendszerint megtalálhatóak világmárkás, eredeti védjegyes kistatyók és akkor sem kell más webáruházakban szörfölnie, ha pont az olcsóbb táskák megfelelőek az Ön pénztárcájának. Igyekeztünk pontos és alapos termékleírásokkal segíteni Önnek, de ha kérdése merülne fel, keressen az Övbolt ügyfélszolgálatát bátran.

Az oldal tetejére