Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Rejtett övtáska

Vigyázzon értékeire! – hangzik a felszólítás. Belegondolt már abba, hogy mennyi kellemetlenséggel jár, ha ellopják vagy elhagyja személyes iratait, pénzét, fontosabb vagyontárgyait? Borzasztó nyűg és anyagi kár. A kockázat minimalizálásának érdekében találták ki a ruha alá rejthető biztonsági táskát, ami a védelem mellett praktikus viseletet is biztosít. Vékony alakja hozzásimul a testéhez, így megóvva a benne elraktározott dolgokat. Ha szeretné kézközelben és biztonságban tudni holmijait, akkor feltétlenül szerezzen be egy rejtett övtáskát. Több infóra van szüksége? Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Biztonsági Okmánytartó - Pénztartó

Rendezés:

Miért és mikor célszerű használni egy lapos övtáskát

A zsebtolvajok még Önt sem kerülik el nagy ívben és ha meg akarják szabadítani értékeitől meg is teszik. Furfangos, jól bevált módszerekkel ürítik ki táskája vagy nadrágja zsebeit, ha könnyelmű. De! Nem kell más, rosszindulatú személy hozzá, hogy ne találja meg iratait, pénztárcáját, kocsikulcsát. Elég egy félresikerült mozdulat és már meg is történt a baj. Kirántja, leesik a földre és a legrosszabb esetben ez fel sem tűnik Önnek. Éppen ezért, fokozott biztonsági intézkedéseket igényel egy külföldi nyaralás alkalma, egy utazás, egy túrázás, egy fesztivál, egy koncert, egy nagyobb sportesemény, de a nagyvárosi tömegközlekedést sem szabad kifelejteni a példálózásból. Remélem pici gondolatébresztőnek megfelelő volt ez a bekezdés és érthető miért javasoljuk a rejtett övtáska használatát. Most nézzük meg mitől is praktikus.

A praktikus “test pénztárca”

A képlet roppant egyszerű. Hol máshol lennének nagyobb biztonságban és egyidejűleg kézközelben értékes holmijai, mint a testén elől, a ruha alatt. Az ide felhelyezett kistáska szem előtt van és elég nehéz bármit is észrevehetetlenül kicsempészni belőle. A lapos kialakítás és a gumírozott pánt csak fokozza a biztonságérzetet és a rejtőzködést. Alig észrevehető a ruha alatt pláne, hogy strapabíró, vékony anyagokból épül fel. A fő titka ebben rejlik. Emellett az igényesebb darabok viselése roppant kényelmes. Légáteresztő, enyhén szivacsos hátoldala nem engedi meg, hogy teste beízzadjon és kidörzsölje bőrét. A nagyobb méretű biztonsági övtáska előnye a precízebb elrendezés. Két-három zseb is a rendelkezésére áll, amikben további hálós rekeszek találhatóak. Ha mindennek megvan a helye, akkor csukott szemmel is megtalálja.

Biztonsági kistáska típusok

A kreatív tervezésnek köszönhetően a biztonságot szolgáló szütyőknek több fajtája is létezik. Ezekkel szeretném itt és most megismertetni. Természetesen nem cél az ismételgetés, ezért a ruha alatti övtáska nem kerül ismét kifejtésre. Helyette nézzük meg az alternatíváit vagy akár nevezhetjük őket társainak is.

Nyakba akasztható “batyu” - lényegében egy bőrből, műbőrből vagy textíliából készült lapos kis erszény, aminek van egy hosszú pántja. Ennek a segítségével lehet a nyakba akasztani és így a mellkasán pihenhetnek vagyontárgyai.

Öv szíjára húzható zseb - Ha éppen csak a pénzét, okmányait és bankkártyáját akarja magánál tudni, akkor kiváló választás. A nadrágjában lévő övét húzza át a textilből gyártott vékony, cipzáras zseb fülén, majd csatolja be az övcsatot. Az immár rögzített, jelenleg kifelé lógó zsebet gyűrje be a nadrágpántja mögé. Ötletes igaz? Ha szüksége van belőle valamire, akkor csak elő kell húznia a rejtett zsebet.

Vádlira helyezhető pénztartó - Kicsi, flexibilis pánt lévén sok mindent nem tud beletenni. A vádlijára simuló rekesz tökéletes rejtekhely pénzének. Nagyobb címleteket vagy tartalék pénzét így jól el tudja bújtatni, de mégis megnyugtató, hogy kéznél van.

Öv rejtett zsebbel - Szintén ötletes kreáció. A derékszíjat több rétegből állítják össze és a belső felére egy cipzárral ellátott nyílást tesznek. Itt szintén jól el tudja titkolni pénzét.

Így, hogy röviden kitárgyaltunk pár dolgot a pénztartókról és az okmánytartókról, ajánlom figyelmébe az ÖvBolt blogbejegyzéseit. Ha már belemelegedett a témába további hasznos tippeket és ötleteket fedezhet fel.

Apró összefoglaló a webshop termékeiről

Ebben a kategóriában kapható termékek az Ön nyugalmát szolgálják. Egytől-egyig az utazáshoz lettek tervezve és ennek a célnak megfelelően lettek legyártva. Találhat olcsóbb és egyszerűbb tárolókat, de ha igénye úgy kívánja, akkor nagyobb és precízebben kialakított irattartót is rendelhet. Kifejezetten ajánljuk a német Deuter túra márkát. Mind anyagminőségben és kényelemben hozza a maximálisan elvárt szintet.

Mi önért vagyunk, válassza már most az ÖvBoltot!  – független felmérés alapján 10-ből 9 vásárló ajánlja Önnek.

Az oldal tetejére