Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

ökotáska ♻️

Divatos ökotáska, amivel Ön is tehet egy lépést a műanyagmentes világ felé. Lemondott már a PET palackról? Szívesen választana olyan környezetbarát táskát, ami újrahasznosított műanyagból készült? Az ecowear divatot követve, tudatos vásárlóként sokat tehet a környezetvédelemért. Szeretné tudni mit jelent az öko termék? Akkor lépjen egy új szintre »

Újrahasznosított táskák

Rendezés:

Mit jelent a környezetbarát termékek jelölése?

Az etikus gyártás és a recycled szorosan összetartozó fogalmak az öko termékek előállítása során.  Az eco táskán, hátizsákon és vászontáskán található környezetbarát termék jelölés arra vonatkozik, hogy a táska újrahasznosított anyagból készült.

Miből gyártják az újrahasznosított táskát?

Az öko övtáska környezetbarát anyaga 100 %-ban újrahasznosított PET palackból készül, ezért sokkal kevesebb természeti erőforrásra van szükség az előállításukhoz. A környezetbarát termékek tehát sokkal fenntarthatóbbak. 

Miért környezetbarát az öko övtáska?

Azért, mert a bluesign® szabványoknak megfelelő környezetbarát övtáska anyagának gyártásához 4 db 0,5 l-es PET palackot használnak fel. Ezzel 50 %-al csökkentve a termeléssel járó CO2 kibocsátást és energiafelhasználást a textiliparban. Az öko termékek fenntartható gyártásának köszönhetően övtáskánként 4,5 l vizet és 27 ml olajat takarítanak meg, amivel jelentős mértékben hozzájárulnak a természeti erőforrások gazdaságosabb felhasználásához.

Látja, nem is kell fekete öves környezetvédőnek lenni ahhoz, hogy valami maradandót tegyünk a Földért. A tudatos vásárlás útjára léphet egy átgondolt döntéssel is. Szeretné kipróbálni? 

Ökotáska rendelés az ÖvBoltból

Ha beújítana egy újrahasznosított terméket, akkor csapjon le egy városi öko övtáskára – mert az ecowear az új divat! A hasitasi nemcsak trendi megjelenést nyújt a hétköznapokon, de bringázáshoz is praktikus. A legfontosabb cuccok, a teló, a pénztárca és az apróságok is mind beleférnek. Sétáláshoz lazán vállra is tehető, de buliban a mellkasra keresztben felcsatolva igazán menő.

Kirándulásra keres egy igazi öko túratáskát? Rövidebb gyalogos vagy kerékpártúrára is magával viheti benne legszükségesebb dolgait. Az újrahasznosított ökotáskákat környezetbarát PFC-mentes eljárással impregnálják, így bátran túrázhat vele esős időben is.

Az oldal tetejére