Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Övre fűzhető táska

Mit lehet tenni, amikor egy pénztárca kevés, de a hátizsák túl nagy, vagy nem az alkalomhoz illő? Ilyenkor választhat övre fűzhető táskát. Hogy ez miért jó? Mert a felcsatolható táskában minden fontos iratát és értékét magánál tudhatja. Kényelmes és praktikus megoldás a hétköznapokra. Ha szeretne többet megtudni a női és férfi övre fűzhető táskáról, olvasson tovább »

Övre húzható táskák

Rendezés:

Miért válasszon övre fűzhető bőrtáskát?

Ugye Önnek is ismerős, amikor egyik zsebében tömött pénztárca, a másikban telefon, kezében slusszkulcs. Kényelmesen leülni így képtelenség, mert mindig kikandikál a farzsebből valami, sőt biztos vagyok benne Ön is járt már úgy, hogy kipottyant a telefonja a zsebéből kocsiülésre – még szerencse, ha nem máshol hagyta el. Hiszen sok esetben a férfiak is majdnem annyi cókmókkal indulnak el, mint a nők. A telefon és a pénztárca mellett alap a lakás-, a kocsikulcs, és az iratok, de akár jegyzetfüzet, tollak, zsebkendő, és egy kisüveges víz is a napi csomag részét képezheti. 

Egy hátizsákban ez a néhány holmi csak lötyögne. Az övtáska már ideálisabb választás lehetne, de munkahelyre, hivatalba, irodai megjelenéshez talán túl laza, sportos megjelenést kölcsönöz. Egy övre fűzhető bőrtáska azonban jól passzol klasszikus és elegáns szettekhez is. A barna és fekete övtokok összhangban vannak az öv színével. Egy valódi bőr tok a női derékszíjakon is jól mutat, hétköznapokra, utazásnál is praktikus, amikor több cuccal indulunk el, de a pénz a személyes holmikkal együtt mégis kéznél van, biztonságos helyen, így fizetéskor sem kell a nagytáska aljáról előkeresni a bankkártyát.

Övre fűzhető táskák az ÖvBoltban

A webshop kínálatában hétköznapi vagy sportos megjelenéshez is üdítően passzoló nadrágszíjra csatolható kistáskák közül válogathat. A 2in1 kompakt tasi változatosan hordható nemcsak övre akasztva, de felcsatolható pántjának köszönhetően oldaltáskaként is feldobhatja a vállára. Ne feledje, így minden cuccát egy helyen, mégis biztonságban tarthatja magánál!

Az oldal tetejére