Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfi övtáska vállra

Vállra akasztható övtáskát keres? Rohanós reggelek, gyors készülődés, egy korty kávé, övtáska vállra és már szaladhat is. Igen, tudjuk mire gondol! Kedveli a divatot, de az egyszerű megoldások híve. Megértjük. Nézze csak, van itt néhány férfi övtáska vállra – nemcsak „lusta” pasiknak. olvasson tovább » 

 

Övtáska vállra – rohanós napokra

Rendezés:

Újra divat a hasitasi!

Milyen emlékei vannak a hasitasiról? Ha a 80-90-es években volt tinédzser, bizonyára fiatalkora meghatározó ereklyéje volt. Majd a divathullámot meglovagolva egy időre teljesen eltűnt – csak a turisták és a piaci kofák hordták előszeretettel. De szerencsére a divat ismétli önmagát, és az övtáska újra berobbant a köztudatba.

A deréktáska a legpraktikusabb kiegészítők egyike, hiszen a kezeket szabadon hagyja, és a benne tárolt pénztárcák is biztonságban vannak a zsebtolvajok ellen. Ráadásul jóval esztétikusabb módja az értéktárgyak tárolásának, mint a teletömött zsebek látványa.

Kiváló alternatívája vagy kiegészítése a hátizsáknak és a nagyobb táskáknak. Jól jön az olyan napokon is, amikor csak a legfontosabb holmikat szeretné magával vinni. De a válltáska utazáskor is megkönnyíti a dolgát, ha kézközelben szeretné tartani az iratait és a beszállókártyáját. Kézipoggyászként a repülőre is felviheti magával.

Vállra akasztható övtáskák az ÖvBoltban

Webáruházunk női és férfi táska kínálatában a sportos fazonok mellett bőr termékek között is válogathat. A legújabb hasitasik azért is népszerűek vásárlóink körében, mert nem csak a derékon hordhatóak. Sokkal izgalmasabb felcsatolni a mellkasra vagy a vállon átvetve – crossbodyként hordva. De ha nem akar bajlódni a fel-le csatolással, csak csapja fel az övtáskát vállra, és már indulhat is. Egy férfi övtáska vállra vetve is igazán trendi és sikkes hatást tud kelteni.


 
Az oldal tetejére