Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Katonai övtáska

Katonai övtáskát keres? Az álcaszínű táskák nemcsak kiképzés, bevetés közben praktikusak, de túrázáshoz, szabadtéri programokhoz és stratégiai - taktikai csapatjátékokhoz is kitűnő kiegészítők. Nagy tárolórekeszeikben, zsebeikben, a speciális taktikai molle rendszerrel és tépőzárral felszerelt modellekben mindent magával vihet, ha airsoft, paintball csatára, vagy éppen horgászni, vadászni, kirándulni indul. Ismerkedjen meg a különböző típusú, méretű és funkciójú military - taktikai övtáskákkal! olvasson tovább »

Taktikai övtáskák - Military felszerelés

Rendezés:

Kiknek ajánljuk a taktikai övtáskát?

Ha Ön is sok időt tölt a szabadban, akkor bizonyára megtapasztalta már, hogy mennyi felszereléssel kell nekivágnia egy-egy kiruccanásnak. Sokszor az apróságok tárolása okozza a legnagyobb fejtörést, ha csak nem akarja a zsebeit telepakolni. A nagyméretű övtáskák rengeteg zsebbel vannak ellátva, amibe egy egész túlélőfelszerelés befér. Cipzáras rekeszeikben a telefon, a kulcsok, a pénztárca, a svájci bicska, az elsősegély készlet, a snack és a kulacs mellett még sok más is helyet kaphat. A masszív megjelenésű táskák erős anyaga ellenáll a kopásnak, tartósak és gyakran vízállóak is. Ezért ideális katonai kiképzéshez és egyén szabadtéri sportokhoz, programokhoz. Kitűnő útitárs túrázáshoz, vadászathoz, pecázáshoz és kempingezéshez is.

Katonai övtáskák típusai

 1. MOLLE övtáska

  A MOLLE rendszerű deréktáska moduláris tokokkal, zsebekkel, katonai- és túrakiegészítőkkel bővíthető. Helyettesítheti vele a katonai hátizsákot, ha szabadon szeretne mozogni, de többnapos expedícióra indulva a málhazsák bővítésére is használható. A terepszínű mellett zöldet, barnát és feketét is választhat a taktikai és katonai ruházathoz. Katonák, military csapatsportot űzők, hegyimentők, hegymászók körében is népszerű, de kiránduláshoz, kerékpározáshoz, természetjáráshoz is választhatja.

  Cipzáras zsebeit és rekeszeit telepakolhatja ezekkel is: telefon, kulcs, napszemüveg, zseblámpa, távcső, pénz, okmányok, bicska, horgok, csalik, jegyzetfüzet, harapnivaló…

 2. Nagyméretű táska

  A nagy teherbírású deréktáskában könnyen magukkal tudják vinni a felszerelésüket egy többnapos kalandra a túrázók. További előnye, hogy az állítható kompressziós hevederrel övre fűzhető, derékra csatolható és válltáskaként is hordható. 

 3. Övre húzható táska

  A derékszíjra fűzhető kistáskában - értéktartóban a legfontosabb holmik kaphatnak helyet, ami utazáskor is praktikus. De a horgok, igazolványok, lőszerek és a marokszerszám biztonságos tárolására is alkalmas.

Nézzen be hozzánk egy military övtáskáért, mielőtt elindul a vadonba!

Ha átlagos méretű deréktáskát szeretne, akkor webáruházunk virtuális polcairól a MOLLE rendszerű Gurkha Tactical-t ajánljuk figyelmébe. A többféle színű és mintázatú Gurkha övtáskával Ön is a rejtőzködés mesterévé válhat! De ha egy igazi nagyágyúra van szüksége terepen, akkor vesse be az M-TRAMP övtáskát. Tágas rekeszekben az egész felszerelését magával vihet. A legszükségesebb holmik tárolására választhatja az övre húzható, kisméretű fazont vagy a Mil-Tec taktikai övtáskát is.

Az oldal tetejére