A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Övtáska - Hasitasi

Az övtáska, viccesebb nevén „hasitasi”, vagy „hasitasi táska” évtizedek óta meghatározó szereplő a kiegészítők világában. Egy ideig ugyan a feledés homályába merült ez a praktikus kistáska, azonban a tervezőknek köszönhetően újabb és újabb formájában hódítja meg az Ön szívét. Nem csak sportoláshoz, de utcai viselethez is nagyszerű választás az övtáska minden korosztály számára! Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Kiemelt női - férfi övtáska kategóriák

Rendezés:

Mi az az övtáska?

A hasitasi táska, azaz az övtáska nem más, mint egy szövetből vagy bőrből készült női-, férfi-, vagy unisex stílusú kis méretű táska, mely rendszerint cipzárral záródó zsebekkel van felvértezve. Funkciójából adódóan elsődlegesen a derékra rögzítjük a méretre igazítható pánt és a műanyag csatok segítségével. Ez természetesen a modern, mai táskákra jellemző. Korai elődje inkább nevezhető szütyőnek vagy tarsolynak, melyet az övre erősítettek fel.

Mikor veszi hasznát egy deréktáskának?

  1. Nos, az övtáska zsebes kialakítását figyelembe véve, általában utazáshoz vagy kiránduláshoz jön jól. Az utazótáska helyett ebben tárolhatja a személyes okmányait és pénzét. Előnye, hogy testközeli biztonságban tudhatja értékeit.
  2. Komolyabb túrázáshoz is megfelelő lehet egy övtáska, ha olyan "packtartót" választ, amit strapabíró, vízálló anyagból varrnak. Így az apró, de nem elhanyagolható túraeszközeit szárazon tarthatja.
  3. A futáshoz is célszerű kis kiegészítő. Nem kell az izzadt kezében markolásznia holmiját és a hasi tasi speciális kialakítása révén a frissítő vízzel teli kulacsát is hozzátűzheti.
  4. Nem utolsósorban, akár a hétköznapokban is viselhet egy-egy divatos övtáskát. Ha csak pár dolgot akar magánál tartani, könnyedén kiválthatja a pénztárca, az autóstáska, a hátizsák, a válltáska, az oldaltáska vagy bármely női táska szerepét.

A divatosság javára nem kell lemondania az övtáska minőségéről. A legnagyobb és legtrendibb márkák (Nike, Adidas, Converse, Eastpak, Heavy Tools, Puma, Budmil) termék kínálata is felvonultatja a legváltozatosabb formákban és színekben.

Ha már szóba jött a divat, ejtsünk szót az övtáska viseléséről is. Nem muszáj elől a hasa alatt a derekán viselnie. Nyugodtan kifordíthatja oldalra a csípőjére vagy akár egészen hátra a fenekéhez. De az egyik vállán megakasztva, - crossbody módon - a mellkasán keresztbe átvetve sem fognak Önre furcsán nézni. És természetesen az egész egyszerűen vállra vett “fanny pack” (angol szleng) sem lesz vicces látvány. És ha már említettük az angolt, akkor így is rátalálhat övtáskára: hip bag, bum bag, waist pack.

Azonban ez nem minden! A webáruház Blogjában további érdekes témákba merülhet bele, melyben hasznos tanácsokra lelhet hasitasi online rendeléséhez, vagy ha ütős tippekre, kézzelfogható tényekre vágyik.

Övtáska webshop bomba kínálattal

Kínálatban a legnépszerűbb alkategóriák szerint választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelő darabot. Férfi és női deréktáskák között minőségi termékeket talál fekete, kék, szürke színben, már igazán olcsón 3000Ft alatt is. Emellett az övtáska webáruház legtöbb termék unisex kialakítású, de rátalálhat néhány igencsak nőies darabra. Valamint, egy bőr övtáska kiváló alternatívát nyújt, ha a klasszikusabb stílus kedvelője.

Az oldal tetejére