A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Eastpak övtáska

Az Eastpak övtáska egyet jelent a megbízhatósággal és a praktikummal. A stílusos és elnyűhetetlen hasitasikat az örökzöld design teszi igazán egyedivé. A divatos és sportos bum bag fesztiválra, buliba, suliba is bevethető, de kirándulásra vagy bringázáshoz is praktikus kiscucc. Az Eastpak világmárka rengeteg kollekciót dobott már piacra. Ha nem tud dönteni, segítünk! A tovább után ezekről is írunk bővebben. olvasson tovább »

Eastpak Springer, Doggy & egyéb övtásák

Rendezés:

Eastpak Springer – az „alapmodell”

A Springer kollekciót a klasszikus design jellemzi. Az egyszerű, de nagyszerű fogalmát maximálisan tükrözi, csak mellette még ultrastílusos is.  A strapabíró hasitasi egy fő rekeszből áll, így egy mozdulattal ki lehet belőle venni a telót és a napszemcsit is. Vicces, mert valójában már közel sem hasitasi, divatosabban bum bag. Pláne, hogy mióta újra iszonyúan divatos lett márkás övtáskát hordani, azóta sokkal divatosabb hanyagul felcsatolni a mellkasra vagy a hátra, mint a hason lógatni.  

Az Eastpak Springer övtáska örökdarab. Minden évben változatlan minőségben, de újabb, divatos színekben jönnek ki. A fekete mellé be lehet szerezni mindegyikből egyet a gyűjteménybe. 

Doggy bag 

Ez a hip bag akkor megfelelő választás, amikor kicsit több holmit szeretne magával vinni. A 3 literes űrtartalmú divatos övtáska nagyobb rekesze mellett két kisebb cipzáras zseb is segít a rendszerezésben, ahol az apróságok, kulcsok, iratok is külön helyet kaphatnak. 

Page waist pack

Ha még mindig nem szeretne hátizsákkal elindulni, de még több cuccot szeretne magával vinni, akkor a közepesen nagy és tágas Eastpak Page lesz a befutó. Az első, körbecipzározható kisebb zsebben elfér a telefon és az igazolványok, a főrekeszben a pénztárca mellett még bőven jut hely másnak is. A hátsó részbe pedig kerülhetnek az okmányok vagy olyan „laposabb” holmik, amikre ritkábban van szükség.  

Sawer bum bag

Ha rekeszekből sosem elég, akkor a Sawer négyrekeszes (wow) sportos övtáska modellje biztosan elég lesz. Egy főrekesz, egy hátsó és két első kisebb zsebb segíti az aprólékos rendszerezést. Sőt! Az oldalsó hálóba is mehet ez-az. 

Márkás Eastpak övtáska kollekciók az ÖvBoltban!

Webshopunkba elhoztuk a fiatalok kedvencét! A polcokat telepakoltunk a legújabb divatos övtáskákkal, hogy legyen miben feszíteni nyáron a beach-en, a strandon és a partykon. Ez a tatyó tutira nem megy ki a divatból! Sőt tönkre sem tud menni. Így a zsebpénzt másra költheti. Kivéve, ha fel kéne dobni a ruhatárat egy új Eastpak Springer övtáskával. Pakolósabb napokra is válogathat nálunk a többrekeszes Doggy, Page és Sawer modellek közül.

Az oldal tetejére