A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Övvásárlás online - Problémák és megoldások

2017. 06. 07. 09:23:49
online övvásárlás problémái és megoldásai
Az öv nélkülözhetetlen kiegészítője mind a női, mind a férfi ruhatárnak. Ezzel lesz teljes a hétköznapi és az elegáns viselet, ez teszi tökéletessé az üzleti és az alkalmi megjelenést. Az ideális derékszíj kiválasztásához csupán figyelembe kell vennie a ruhatárát, és így könnyedén rátalálhat a megfelelő darabra.

Van azonban, hogy probléma adódik

Amikor megérkezik az online vásárolt öv, kiderül, hogy hiába tűnt tökéletesnek a számítógép képernyőjén, a valóságban akad némi gond vele. Nem passzol a testalkatához, és ráadásul semelyik ruhájához nem tudja használni. De mégis mi lehet a baj?

1. Túl rövid az öv

Az online vásárlás során rendkívül fontos, hogy pontosan ismerje a saját méreteit. A boltban ugyanis fel tudja próbálni a derékszíjat, de az interneten az adott információkra kell támaszkodnia. Mérje meg a derékbőségét, és ezt figyelembe véve válassza ki az ideális méretet, így garantáltan nem lesz rövid a derékszíj.

Így is elszúrhatja az online rendelést
Övméret választás. Nem biztos, hogy ez a legjobb módszer!

2. Nem lehet tökéletesen beállítani az övet

A derékszíjak esetében nem csak azok hossza a kulcsfontosságú. A vásárláskor érdemes megnézni az adott típus lyukainak számát és azok távolságát is – megeshet ugyanis, hogy Önnek más adottságú kiegészítőre van szüksége. Érdemes ezt figyelembe véve mérlegelni, hiszen így megbizonyosodhat arról, hogy a megrendelt öv tökéletesen áll majd Önön.

3. Kiáll az öv nyelve

A derékszíjak jellemzői között azok nyelvéről is találhat információt. Amennyiben a kiválasztott típus várhatóan nem sokkal lesz hosszabb a derékbőségénél, különösen is érdemes ügyelni a nyelvhosszra. Előfordulhat ugyanis, hogy bizonyos esetben túl rövid a használt lyuk utáni rész, és így az övet nem tudja eltűrni, ami emiatt nem fog tökéletesen állni.

4. Az öv nem fér bele a bújtatóba

Léteznek szélesebb és vékonyabb övbújtatóval ellátott nadrágok és szoknyák. Ezek méretét szintén figyelembe kell venni a rendeléskor, hiszen hiába választ egy szélesebb típust, ha azt a későbbiekben nem fogja tudni használni. Mindenképpen érdemes tisztában lennie a ruhatára adottságaival, és annak megfelelően keresni a kiegészítőt.

Az online vásárlás gyors és egyszerű, azonban ha figyelmen kívül hagy bizonyos dolgokat, akkor valószínűleg nem lesz tökéletes a választás. Mielőtt megvásárolná a szimpatikus darabot, mindenképp ellenőrizze, hogy annak jellemzői megfelelőek-e az Ön számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfiaknak Nőknek Tippek