A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Racsnis öv - A derékszíjak elitje

2017. 09. 05. 00:00:00
automata öv férfiaknak A különböző övek nélkülözhetetlen tartozékai a férfi és a női ruhatárnak egyaránt. Rengeteg típus közül találhat rá az ideálisra, hiszen a derékszíjak különböző szélességben kaphatók, eltérő alapanyagot használnak az elkészítésükhöz, ráadásul az övcsatok is igen változatosak lehetnek. Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a racsnis változat, amely mára az egyik legtrendibb derékszíjjá „nőtte ki magát”.

Vajon minek köszönheti népszerűségét?

A racsnis övek tökéletesen illeszkednek minden alkathoz, hiszen szinte bármekkora hosszúságúra állíthatók. Ezen a kivitelezésen nincsenek lyukak, tehát nem kell alkalmazkodni az eredeti méretezéshez. A derékszíjat bármilyen hosszúságúra beállíthatja, ezért nem kell aggódnia ha esetleg változik a derék- vagy csípőbősége.

A racsnis övet könnyedén formálhatja, így nem kell többet a lyukak miatt aggódnia – általában 19 cm hosszan, 05 centiméterenként lehet állítani az övet.

Ha előnytelenül hosszú az öv, egyetlen mozdulattal átszabhatja. A racsnis öv csatját bármikor leszedheti, így méretre vághatja a derékszíjat. Ráadásul mivel az átalakított végére kerül vissza a csat, az esztétikus megjelenésen sem esik csorba.

A racsnis övek között rengeteg lehetőség közül válogathat, így garantáltan rátalál az Ön számára ideális kivitelezésre. Ez a típus a formális és a business irányvonalhoz passzol leginkább, éppen ezért elsősorban öltönyhöz, elegáns nadrághoz, illetve üzleti viselethez ajánlott hordani. A fényesebb és csillogóbb változatokat esküvőre, míg az egyszerűbbeket például üzleti tárgyalásokhoz ajánljuk.

A racsnis megoldást rendkívül egyszerű használni, bizonyos esetekben sokkal könnyebb, mint a hagyományos kivitelezést.

A nadrágszíjat egyetlen mozdulattal lehet behúzni és kiengedni, hiszen a racsni elvén működik. Az öv szíjában egy fogazott betét található, és ezekbe kapaszkodik meg az övcsatba beépített fém rögzítő pöcök. A mechanikai zárnak köszönhetően az öv tökéletesen zár, és pont ott szorul meg, ahol azt Ön szeretné.

A racsnis övek egyre népszerűbbé váltak az utóbbi években – ami nem is csoda, hiszen rendkívül előnyös a viseletük. Amellett, hogy igen kényelmesek, könnyedén alakíthatóak és roppant esztétikusak is.