Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

5+1 Tipp - Sportosan elegáns női szettek

5+1 Tipp - Sportosan elegáns női szettek

Nőként, családanyaként az egész élete egy rohanás. A napi maratont azonban lehetetlen magassarkúban teljesíteni. A munkahelyi dress code gyakran megköveteli az elegáns ruhát. Okos öltözködési trükkökkel azonban észrevétlenül tudja átalakítani sportosan elegáns női öltözékké a kényelmetlen irodai egyenruhát is. Végre a miniszoknya elbújhat a blézeres sportcipős szett mögött.

Milyen a sportosan elegáns női öltözet?

Egy szóval: könnyed. Lényege az egyszerűség és az összehangolt megjelenés. A könnyed öltözködés a sportosan elegáns női szettekből áll. Magában foglalja a jó minőségű alapdarabokat, az egyszerű, mégis jól megválasztott kiegészítőket és az összehangolt színpalettát. Pofonegyszerű, ugye?

Először is nézze át azokat a darabokat, amelyek valószínűleg már a munkahelyi ruhatárában benne vannak: blézerek, nadrágok, gombos ingek, szoknyák. Hogyan dobná fel őket? Viseljen blézert farmerrel, vagy fehér pólót ceruzaszoknyával. Az egyik legnépszerűbb sportos elegáns öltözet a farmer pólóval, és magassarkúval. Az elegáns kiegészítők pedig, mint egy bőr válltáska divatossá teszik a megjelenését (még akkor is, ha farmert visel).

Következik hat laza elegáns öltözet nőknek, amit azonnal kipróbálhat!

5+1 Sportosan elegáns női öltözet

1. 

Sportosan elegáns női öltözet

Üzleti ebédre készül? Mindig a választott helyszín fogja meghatározni a női smart casual szintjét. Hiszen nem mindegy, hogy egy barátnős éttermezésre hivatalos vagy munkahelyi ügyeket intéz a rohanós hétköznapokon. A laza elegáns nadrágok közül a palazzo és a chino is a nők kedvence. Viseljen hozzá lenge inget vagy egy csinos blúzt. Ugye mondanom sem kell, ha ma már alap betűrni a felsőt a nadrágba - teljesen vagy legalább félig, ezt mindenkinek a stílusa és a testalkata dönti el. Egy biztos a felsőt ne lebegtesse a szél a derekán. Hűvösebb időben kapjon fel hozzá egy blézert vagy rövid derekú bőrdzsekit.  A cipő sarka legyen magas, ami nyújtja az alakját, hosszabbnak láttatja a lábakat, ettől nőiesebb lesz a megjelenése. 

2. 

Sportosan elegáns női szettek

Blézer farmerrel és ropogós inggel. Klasszikus laza elegáns öltözet nőknek. Hasraütésre állítom, hogy 10-ből 8 nő ezt a szettet választaná. Felejtse el azonban a szakadt, koptatott farmereket, ha az irodába startol be ebben az outfitben. Maradjon az egyszerűbb szabásvonalaknál és színeknél. A farmer öv nélkül meztelen, ezért egy bőr szíj sem hiányozhat a derekáról. A blézer kifinomulttá teszi az összképet, válasszon semleges árnyalatú, vagy egy feltűnő, túlméretezett fazont. Lesse el hogyan viseljen blézert farmerhez. 

Itt egy szoknyás ötlet is.

3. 

Laza elegáns stílus nőknek

A női smart casual öltözködési stílus alapeleme természetesen a szoknya. A szoknya önmagában egy elegáns ruhadarab, amivel kiemelheti a nőiességét. Ha nem is tartozik a “szoknyások” táborába, akkor is vannak olyan különleges programok (randevú), ahová érdemes egy szexi szoknyába bújni. Nem is kell kivillantani a lábakat, mert a lábszárközépig érő midi és a bokáig érő maxiszoknyák is szuperdivatosak. A hosszú farmerszoknya pedig különösen menő, viseljen indigó vagy ropogós fehér színűt. Hosszú szoknyához elengedhetetlen a magas sarok vagy a telitalpú cipő. A felsőt mindig tűrje be a szoknya derekba, ezzel a trükkel és egy keskeny női övvel csinosan kiemeli a derekát. 

4.

Női smart casual

A sportos elegáns női divat az irodában is hódít. Természetesen egy adott napon ez a beosztástól és a dress code-tól függően változhat. Egy A-vonalú midiruha a legtöbb testalkat típuson jól áll. Az ön ruhatárának is alaparabja a farmerkabát? Hűvös reggeleken kapjon fel egy bőr-vagy farmerkabátot, de megsúgom, hogy egy blézerrel sem rontja el a sportosan elegáns női stílusát.

5. 

Laza elegáns öltözet nőknek

Próbálja ki a monokróm sportos elegáns női divatot! Az olyan semleges árnyalatok, mint a fekete, barna, fehér és szürke, mindig elegánsabbak – még akkor is, ha a ruhadarabok hétköznapiak. Noha alapvetően hétköznapi (casual) ruházatról van szó, ha tetőtől talpig ugyanabba a színbe öltözik - ezt hívjuk monokróm öltözéknek - akkor az összhatás egyszerre lesz elegáns és könnyed. Ne becsülje alá a kiegészítők erejét! Az egyszínű szetteket feldobhatja egy kendővel, feltűnő ékszerrel, színes övvel, és divatos táskával is.

6. 

Sportosan elegáns női divat

Az elegáns lezser megjelenés szólhat arról is, amikor egyetlen mutatós darab alapozza meg az egész megjelenést. Például egy önmagában is nagyon alkalmi hófehér, széles szárú nyári nadrág. Ha JLO-hoz hasonlóan optikailag növelné a testmagasságát, akkor viseljen hozzá magas talpú cipőt. Mivel ennek a sportosan elegáns női öltözetnek a nadrág adja meg az eleganciáját, így a szaladgálós napokon egy hófehér sneakert is bátran felvehet hozzá.

Minden nő álma a kényelmes, de vonzó megjelenés. Hiszen senki nem akarja miniszoknyába és tűsarkúba préselve végig kínlódni a napi nyolc órás munkaidőt. A rohanó világ a rohanó nők malmára hajtja a vizet. Felejtse el egy életre a kényelmetlen ruhákat! A sportosan elegáns női szettekben mindennap öröm lesz elindulni otthonról.

Tartalomhoz tartozó címkék: Női öv hordása Nőknek Tippek
Az oldal tetejére