Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Tippek

Tanulja meg az ascot nyakkendő kötést – ez az olasz életérzés!

2022. 07. 27. 14:36:15

„Nyakkendője elárulja, ki-ki mennyit ér – bemutatja az embert, leleplezi lényét, tükrözi szellemét."  /Balzac/

Laza eleganciát sugárzó férfi selyem nyaksál. Hívogató olasz stílus és életérzés. A nyakkendő nemcsak eleganciát, de intelligenciát és gentleman viselkedést feltételez a viselőjéről. De mi a kravátli és az ascot jelentése? Megtanulná az ascot nyakkendőt kötést? Sajátítsa el 4 egyszerű lépésben!

Milyen a mai rocker stílus? – #mutimitviselsz

2021. 10. 21. 09:40:03

„A nevem a rock, a nevem roll, elég ha ezt mondom magamról..” Csapjunk is a húrok a Tankcsapdával! De vajon rockernek születni kell?! Vagy egy vagány bőrkabátban ma már bárki az lehet? Mennyire divatos most a rocker stílus? Ennek jártunk utána. Kapja elő az AD/DC-s pólót és a bőrnacit, lássuk mi sül ki belőle. 

Színtípus Kalauz - Milyen színekben ragyogjon?

2021. 07. 08. 10:04:12

Mit jelentenek az évszaktípusok? Ha júliusban születtem, akkor Nyár típusú vagyok? És milyen színek állnak jól? - Magabiztosabban szeretne öltözködni? Segítünk eligazodni a színek világában. Vajon milyen árnyalatokat érdemes viselnie a Nyár színtípusnak? Bizonytalan? A cikk végére az is kiderül, hogy vajon ebbe a csoportba tartozik-e. 

Hipster stílus: Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy…

2021. 06. 24. 12:41:27

„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” - vagy ellenálló vagy? A hipster divat nem jelent egyet az aktuális trenddel – bár kétségtelenül azzá vált – hanem egyenesen szembemegy a mainstremmel. Mi jellemzi a stílusukat és miért különc a hipster öltözködés? Megnéztük mi van a vastagkeretes szemüvegen innen és túl – avagy tényleg ennyi volt, és már a múlté a hipster stílus?

Milyen övtáskát vegyek túrázáshoz? [Vásárlói kézikönyv]

2021. 06. 17. 10:26:42

Rövid vagy ultra távon túrázna? Gyalog vagy kerékpárral? Kezdő és rutinos kirándulók számára is a legfontosabb előkészület a túrafelszerelés gondos összeállítása. Mit vigyen magával egy egynapos túrára? Mibe pakoljon? Mikor és miért praktikus egy övtáska túrázáshoz? És vajon mennyi holmi fér bele? Kézikönyv túrázóknak, kirándulóknak és túra övtáska rajongóknak! 

Túrák Békés megyében | Túra ajánló + Deuter övtáska teszt

2021. 06. 03. 10:46:22

Tősgyökeres Békés megyeiként a Dél-Alföld tengersík vidéke számunkra tényleg a legszebb. Szívesen töltődünk fel a természetben, gyalogos- és kerékpáros kirándulásokon, ahol a táj szépségei mellett mindig akad új felfedezni való is. Idén, most először egy hosszabb gyalogos teljesítménytúrán is elindultunk, ami jó alkalom volt arra, hogy élesben kipróbáljunk egy túraövtáskát terepen is. Következzen túra ajánlónk személyes élménybeszámolóval és a Deuter övtáska teszt!

Milyen kerékpáros övtáskát válasszak? - Kisokos bringásoknak

2021. 05. 21. 11:06:10

Kétkeréken egész évben? Vagy csak a szezonban? Felpakolás, lepakolás, kipakolás, bepakolás - hátamon a házam. A hátamon vagy a bringámon? Mibe pakoljon, ha csak gurulna pár kilométert, vagy egynapi cuccal menne munkába? Mivel induljon biciklis kirándulásra és mountain bike túrára? Kerékpáros övtáska vagy biciklis hátizsák? Itt jön a pro és kontra!

Hogyan válasszon futó táskát? – típusok kezdőtől a profi szintig

2021. 05. 12. 13:42:25

„A futáshoz nem kell semmi!” - de próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapná a nyúlcipőt, akkor több-kevesebb holmira szüksége lehet sprintelés közben. Sőt az értékeit is jó lenne biztonságban tudni. Szerencsére különböző felhasználói igényekre és távokra tervezett futó táskák közül választhat. De mi alapján?

Újrahasznosítás ötletek: 13+1 kültéri agyszülemény régi bőr övből

2021. 01. 24. 00:00:00
Újrahasznosítás ötletektől vezérelve fantáziadús DIY megoldások keres? A mottó: környezettudatosan és olcsón! A megunt, nem használt, feleslegessé vált holmikra szerencsére egyre többen lehetőségként, sőt kincsként, mintsem szemétként tekintenek. A boltban vásárolt új helyett a régi „kacatok”, kiegészítők és tárgyak újra felhasználása nemcsak környezetbarát döntés, de pénztárcakímélő is. 

Karácsonyi ajándék Férjnek – 20+ rettenetesen menő ötlet

2020. 12. 15. 10:30:25
Advent idején repülnek a napok, pláne ha még semmit nem vett a párjának… A Karácsony az elcsendesedés és a béke ünnepe, de az oda vezető út a készülődés feszültségeivel van kikövezve. A hömpölygő tömeg sodrásában nők ezrei szédelegnek egyik üzletből a másikba. A gyönyörű kirakatokra tapadva felcsendülnek a karácsonyi slágerek, és míg mások tömött szatyrokkal tülekednek, Ön még mindig tanácstalanul ácsorog egy pulóverrel a kezében - vajon minek örülne igazán a férjem?
Az oldal tetejére