Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Útmutató

Milyen övtáskát vegyek túrázáshoz? [Vásárlói kézikönyv]

2021. 06. 17. 10:26:42

Rövid vagy ultra távon túrázna? Gyalog vagy kerékpárral? Kezdő és rutinos kirándulók számára is a legfontosabb előkészület a túrafelszerelés gondos összeállítása. Mit vigyen magával egy egynapos túrára? Mibe pakoljon? Mikor és miért praktikus egy övtáska túrázáshoz? És vajon mennyi holmi fér bele? Kézikönyv túrázóknak, kirándulóknak és túra övtáska rajongóknak! 

Milyen kerékpáros övtáskát válasszak? - Kisokos bringásoknak

2021. 05. 21. 11:06:10

Kétkeréken egész évben? Vagy csak a szezonban? Felpakolás, lepakolás, kipakolás, bepakolás - hátamon a házam. A hátamon vagy a bringámon? Mibe pakoljon, ha csak gurulna pár kilométert, vagy egynapi cuccal menne munkába? Mivel induljon biciklis kirándulásra és mountain bike túrára? Kerékpáros övtáska vagy biciklis hátizsák? Itt jön a pro és kontra!

Hogyan válasszon futó táskát? – típusok kezdőtől a profi szintig

2021. 05. 12. 13:42:25

„A futáshoz nem kell semmi!” - de próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapná a nyúlcipőt, akkor több-kevesebb holmira szüksége lehet sprintelés közben. Sőt az értékeit is jó lenne biztonságban tudni. Szerencsére különböző felhasználói igényekre és távokra tervezett futó táskák közül választhat. De mi alapján?

Textil Anyagismeret Kisokos – Mit jelent a Ripstop, PES, PU jelölés a táskán?

2021. 05. 06. 09:58:26

Övtáska vásárlásakor olyan idegen kifejezésekkel, rövidítésekkel találkozhatunk a webáruházak leírásában, amelyeken nehéz lehet eligazodni. PU? Ripstop? 600D? Pedig, nem árt tisztában lenni ezek jelentésével. Hiszen mást várunk el egy túratáskától, egy városi kistáskától és egy futóövtől is. Ezért most fontos fogalmakat tisztázunk, méghozzá közérthetően!

A velúr & nubuk bőr tisztítása 7 lépésben – Íme egy tuti technika

2021. 04. 07. 14:18:00

Ön milyen viszonyt ápol a velúr bőrrel? Akarom mondani, hogyan ápolja ezt a kényes anyagot? Fogós kérdés, hiszen általában feladja a leckét a velúr és nubuk bőr tisztítása. Rémálmainkba se jöjjön elő a sáros hasított bőr cipő esete. Ön lemondana róla? Ne tegye! Mutatunk egy tuti technikát, amitől olyan lesz, mint újkorában. 

Öv lyukasztás házilag – Csináld magad bátran!

2021. 03. 24. 13:26:43

Pont csak egy fránya lyuk hiányzik az övről… ki ne ismerné ezt a problémát? Kitartó diéta, várandósság, vagy felszaladt kilók esetén értelemszerűen a derékméret is változik, így a jól megszokott helyre fűzött nadrágszíj szorítani vagy éppen lötyögni fog. Mit lehet ilyenkor tenni? Vehet új szíjat, vagy megpróbálhat a régire plusz lyukat vágni. De mégis hogyan?

Selejtezés otthon 3 lépésben - Tavaszi Gardróbfrissítés 1.

2020. 05. 11. 10:58:46

A tavasz a természet újjászületésének fordulója, saját megújulásunkat kifejezhetjük ilyenkor úgy is, hogy végre felvesszük a rövid kabátot szoknyával. Kezdhetném egy ilyen idilli gondolattal is a bevezetőmet, ehelyett állok a szekrénysor előtt csípőre tett kézzel és sóhajtok egy nagyot. Nyakunkon a jó idő, és komolyan mondom megint elfogott az az érzés, hogy tényleg nincs mit felvennem. Ami persze nem igaz, csak újfent nem találok semmit a káoszban. Ismerős?

A bőrfesték használata – útmutató az otthoni festéshez

2020. 04. 18. 08:49:52

Hány olyan bőrholmitól kellett fájdalmas búcsút vennie, amiről azt gondolta menthetetlen? Repedezett, erősen megkopott vagy egy tátongó lyuk éktelenkedett rajta, a bőr visszafordíthatatlanul tönkrement. Pedig nem! A megoldás a bőrfestés, amit akár Ön is elvégezhet saját kezűleg. Egy alap gyorstalpaló keretében most meg is mutatjuk hogyan. 

Hogyan kell? - Bőr felújítás házilag 5 egyszerű lépésben

2020. 04. 21. 07:54:54

A bőr saját kezűleg történő renoválása talán régimódi dolognak tűnik, vagy azt gondolnánk ez a cipész mestersége. Ugyanakkor a mai DIY („Do it yourself”, azaz „Csináld magad”) világban már semmin nem lepődünk meg, hiszen kinyílt a lehetőségek tárháza bárki számára. A bőr felújítás pedig egy nagyon izgalmas téma, hiszen sokunknak van legalább egy-két ilyen természetes anyagból készült holmija. 

A valódi bőr tisztítása - ápolása [Kézikönyv]

2020. 04. 04. 08:35:49

A bőrápolásról és annak fontosságáról bár gyakran hallunk, de ha gyorsan szeretnénk válaszokat kapni vagy orvosolni egy nemvárt problémát, akkor sokszor a kérdésünkre csak félmegoldásokat kapunk, vagy kétes házi praktikákba futunk bele.

Az oldal tetejére