Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Bőrfestékek

Kifakult bőrcipő, kopott bőrtáska. Hány olyan bőrből készült holmitól kellett fájdalmas búcsút vennie, amiről azt gondolta menthetetlen? Pedig van rá megoldás! A tartós bőrfestékekkel otthon is elvégezheti saját kezűleg a felújítást. Fekete, barna, fehér bőrfesték cipőre, ruhára, övre is kiválóan használható. Egyszerűbb dolga lesz, mint gondolná, és a javítás mindig olcsóbb, mint újat venni. olvasson tovább »

Cipő és kreatív bőrfestékek

Rendezés:

Mielőtt bőrfestéket ragadna!

A megelőzés mindig fontos, ha rendszeresen tisztítja, ápolja bőrből készült holmijait, akkor a használatból eredő amortizációt elkerülhető lehet. Persze adódhatnak kivédhetetlen sérülések is. A tartós és velúr bőrfesték cipőre, táskára, bőr övre is használható. A többféle színben kapható fekete, barna, piros, bézs vagy ezüst bőrfestékekkel könnyedén újjávarázsolhatja kopott vagy megunt cuccait. 

A bőrjavító festékekkel otthon is egyszerűen el tudja végezni a kopott anyag renoválását. A festést kezdje kisebb sérülésekkel, apró felületen. Előtte mindig tájékozódjon és vásároljon jó minőségű bőrfestékeket! A nagyobb javításokat viszont érdemes szakemberre bízni! 

Útmutató a bőrfesték használatához

  1. Finom csiszolópapírral dörzsölje le a bőrmaradványokat, majd alkoholos bőrtisztítóval távolítsa el a szennyeződéseket
  2. A repedések, horzsolások javítására és feltöltésére folyékony bőrt használjon. A felvitelt annyi rétegben kell megismételni, amíg el nem tűnik a karcolás. 
  3. A vízbázisú bőrfestéket alaposan rázza fel, menet közben vízzel hígítsa. A választott színt vagy a kikevert árnyalatot ecsettel és szivaccsal is felviheti a bőrre. A festéket több rétegben (általában 2-6) kenje fel, amíg a takarás nem egységes. 
  4. Befejező lakkal zárja le a műveletet, ami impregnáló réteget képez és ellenállást biztosít a kopások, karcolások ellen.

Kopott bőr nem rossz bőr – Itt egy Tipp 

A nadrágszíjon is megjelenhetnek olyan használatból eredő repedések, felületi sérülések, ami esztétikailag csúnya, zavaró lehet. A bőrszínező balzsammal ezek a karcolások, karmolások eltüntethetőek. Igazán egyedi végeredmény érhető el a kreatív hobby bőrfestékek használatával. Különleges színekkel, gyöngyházfénnyel tuningolhatja fel kedvenc kiegészítőit, akár mintákat is festhet rá többféle technikával. 

Tartós bőrfestékek a webáruházban

Mi azt valljuk az ÖvBoltnál, hogy mentsük meg, ami menthető! Egy jó minőségű bőrből készült öv évtizedekig is kiszolgálhatja viselőjét. Bár az idő vasfoga nyomokat hagy a szíjon, de okos trükkökkel, bőrjavítóval és tartós bőrfestékekkel időről-időre megújíthatjuk régi darabjainkat. Fekete, barna bőrfestékekkel felújíthatja kopott, megfakult derékszíjait is. A gyönyörű árnyalatú Pentart bőrfestékek használatával pedig kiélheti kreativitását és egyedi mintákat, formákat, motívumokat varázsolhat textil és bőr felületekre is.

 

Az oldal tetejére