A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Lindenmann márka

Lindenmann prémium márka Németországból

A LINDENMANN története

A Pforzheim-i székhelyű LINDENMANN vállalatot 1961-ben alapította Karl Lindenmann és fia, Karl Heinz Lindenmann Németországban. A cég a férfi ékszerek értékesítésére specializálódott, ügyfeleik között a nagyobb németországi és külföldi férfiruházati üzletek is gyakoriak.

Az 1970-es évektől megjelenő farmer divattal egy időben a mandzsettagombok és nyakkendő kapcsok iránti kereslet visszaesett. Ekkor Karl Heinz Lindenmann a bőrövek termékcsaládjával bővíti a termékkínálatot. Majd a 80-as évektől elkezdik forgalmazni saját gyártmányú nadrágszíjaikat. 1996-98 között csatlakozó unokák a vállalat korszerűsítése érdekében bevezetik az ERP rendszert, amellyel életbe lép egy intenzívebb ügyfélkapcsolati rendszer. 

Megalakulásuk óta helybővítés miatt kétszer költöztek nagyobb telephelyre, majd 1998-ban megalapítják spanyolországi leányvállalatukat is. 2010-ben a cég terjeszkedésének újabb mérföldköve a PIERRE CARDIN övek licenszének megszerzése. Webáruházuk 2019-ben kibővül a képviselőkkel közvetlen kapcsolatot biztosító korszerű B2B-vel. 

Fenntarthatóság a természetesség jegyében

A LINDENMANN 60 éves múltját a folyamatos korszerűsítés és innováció jellemezte - ez irányú elköteleződésük 2020-ban is töretlen. Olyan bőrgyárakkal kötöttek új partnerségeket, ahol a bőrfeldolgozás alapja a természetes bőrcserzés és a vegyszerek nélküli feldolgozás, így a LINDENMANN öv őszi/téli kollekciója egyértelműen a fenntarthatóság felé mutat. 

LINDENMANN termékcsaládok

Az igények sokféleségének megfelelve saját márkás termékeik különböző irányvonalat követnek:

  • LINDENMANN - LM: a kifejezőképesség és egyszerűség jegyében született férfi, női szíjak, táskák, pénztárcák.
  • LINDENMANN - The art of belt: sportos, fiatalos férfi és női övek.
  • LINDENMANN - Handcrafted Selection: új irányként lép be a fenntarthatóan előállított, rendkívül magas osztályú és tartós termékek kategóriája. Kézzel készített, egyedi derékszíjak, melyek humánus és környezetbarát gazdaságokból származó, vegyszermentesen cserzett, magas minőségű bőrből készülnek.

A márkaportfóliót a klasszikus és alkalmi vonalat képviselő első osztályú PIERRE CARDIN bőrszíjak egészíti ki.

A legmagasabb minőségi színvonalon gyártott LINDENMANN derékövek további jellemzői:

  • nikkelmentes csatok,
  • tesztelt bőrök,
  • AZO és PCP mentes,
  • legmagasabb minőségi előírásoknak való megfelelés.

Lindenmann övek & kiegészítők

Rendezés:
Az oldal tetejére