Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Szállítás 24h belül

Az ÖvBoltnál jól tudjuk, az online vásárlás egyik alapvető hátránya az, hogy a megvásárolt terméket nem tudja azonnal magával vinni. Gyermeki izgatottsággal várja, mikor érkezik a futár és mikor veheti kézbe. Azt is jól tudjuk, szeretné a lehető leghamarabb megkapni csomagját. Roppant bosszantó már 4-5 nap várakozás is, de egyenesen idegtépő, ha hetekig eltart.

Fontos Önnek, hogy időben megkapja a csomagját?

Akkor nagyon figyeljen! Mindent megteszünk, hogy csomagja a lehető leghamarabb megérkezzen Önhöz. A beérkező rendelését, munkaidő alatt (H-P 8-17-ig) 3 órán belül elkezdjük feldolgozni. Rendszerint, a megrendelt csomagokat hétköznapokon 15:00 és 16:00 óra között adjuk át partnercégünknek kézbesítésre. Ez idő előtt beérkezett vásárlások aznap garantáltan feladásra kerülnek.

Az ÖvBoltnál nem tétlenkedünk, saját raktárkészletről szórjuk ki a megrendelt árut. Alap a 2 munkanapos szállítási határidő. Mit jelent ez a gyakorlatban? Adott napon 15:30 előtt beérkezett rendelése +2 munkanap a kézbesítés időpontja. Például, ha ez a nap kedd, akkor a küldemény csütörtökön várható.

+1 napot kell rákalkulálnia, ha a rendelését 15:30 után adja le. – Ugyanis, bármennyire is szeretnénk, kézbesítő partnerünk már nem vesz át csomagot tőlünk és mi sem dolgozunk 0-24 órában. A rendelését csak következő munkanap dolgozzuk fel és adjuk át kézbesítésre. Előző példánál maradva, a kiszállítás időpontja csütörtökről, péntekre tolódik.

A legszélsőségesebb várakozási idő, ha pénteken 15:30 után rendel. Ekkor egy hétvége beleesik és a rendelés feldolgozása csak hétfőn délelőtt esedékes. Hétfőn 15:30-kor adjuk át küldeményét kézbesítésre. Ezt követően partnerünk munkatársa 2 munkanap múlva fog jelentkezni – Megérkezett a csomag!, azaz szerdán. Tehát a rendelés napjától (péntek) +5 nap (szerda) telt el. Ha SOS a rendelése, kérjük ezeket a korlátokat vegye figyelembe!

De! Van még egy megoldásunk. – Kérje csomagját Expressz Kézbesítéssel

Ha SOS szüksége van a kiválasztott árura, az ÖvBoltnál segítünk. Expressz sebességgel küldjük csomagját, egy elenyésző felár ellenében. Ebben az esetben vállaljuk, hogy 1 munkanapos határidővel kézbesít csomagszállító partnerünk. – A fent említett példákban, minden lerövidül 1 nappal.

Az ÖvBolt garantálja, akár a 24 órán belüli átadást.

Hogyan lehetséges ez? Csak rendeljen tőlünk 15:30 előtt Expressz Szállítással és másnap már jelentkezni fog a futár. Mint már említettük, a rendelését szinte azonnal feldolgozzuk. A saját raktárkészletünk polcairól levesszük az árut, pikk-pakk becsomagoljuk és még aznap kiküldjük kézbesítésre. Majd partnerünk logisztikai folyamatának és hálózatának köszönhetően 24 órán belül megkapja a rendelését.

Természetesen akkor sem kell napokat várakoznia, ha adott napon 15:30 után rendel. Másnap feldolgozzuk vásárlását és az azt követő napon már a kezében tarthatja.

Miért bízzon az ÖvBoltban? Mert vásárlóink a “gyors” szóval jellemeznek minket. Nem hiszi?! Kattintson ide és lássa a saját szemeivel.

Az oldal tetejére