Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Súlyemelő öv

Bár nem a testépítés a fő profilunk, de ÖvBolt lévén az erőemelők és a testépítők igényeit is szeretnénk kiszolgálni kiváló minőségű súlyemelő felszereléseinkkel. Konditermi edzés ajánlunk megbízható gerincvédő és strapabíró súlyemelő öveket minőségi választékban. Ha szeretne többet megtudni a kategória termékeiről olvasson tovább >>

Erőemelő övek sportolóknak

Rendezés:

Mi a súlyemelő öv funkciója edzéskor?

Az erőemelő öv legfontosabb funkciója a stabilizálás. Edzés közben csökkenti a hátra nehezedő nyomást és egyben védi a hátrafeszüléstől is. A derékszíj helyes használatán múlik tehát az egész gerinc védelme. Sajnos egy lazán felcsatolt, lógó szíj vagy a gyenge minőségű védőfelszerelés senkit nem fogja megvédeni a sérülésektől. Az óriási súlyok mozgatásához a legmegbízhatóbb választás a súlyemelő öv bőr változata.

Edzőövek előnyei

Hogyan fejleszthetjük a testünket és az egészségünket ezekkel az eszközökkel? Az edzőövek az utóbbi időben váltak egyre népszerűbbé azok között, akik szeretnének formába lendülni és javítani az egészségüket. Ezek a derékszíjak olyan eszközök, amelyek segítenek a testünk különböző részeinek edzésében, beleértve a hasat, a derékrészt, az alsó hátat és az ágyékot. Használatuk számos előnnyel jár, amelyek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk.

  1. Hatékony zsírégető: A súlyemelő övek egyik fő előnye az, hogy segítik a hasi zsír csökkentését és az alsó hasi régió erősítését. A használata során az izmokat folyamatosan összehúzzuk és lazítjuk, ezáltal javítva az anyagcserét és a zsírégetést.
  2. Javítja a testtartást: Segít az izmok fejlesztésében, amelyek a testtartásunkért felelősek. Az erős, jól fejlett hátizmok javítják az egyensúlyunkat és csökkentik a gerincoszlopban és a nyakban tapasztalható fájdalmakat.
  3. Csökkenti a sérülések kockázatát: A testépítő övek az alsó hátizomzatot is erősítik, ami segít megakadályozni a sérüléseket és a fájdalmakat.
  4. Javítja az izomtónust: Az edzéshez használt derékszíjak használata segít megerősíteni az izmokat, ami javítja a fizikai teljesítményt és növeli az állóképességet.

Súlyemelő övek típusai

  • Powerlifting öv, avagy erőemelő öv
  • Weightlifting öv, avagy klasszikus súlyemelő öv
  • DIP övek, avagy a láncos húzódzkodó vagy tolódzkodó övek
  • Fitnesz öv, avagy a textil, neoprén derékövek

Testépítő derékövek a webshopban

Az ÖvBolt online áruházban kiváló minőségű, csatos, bőr szíjat választhat edzéshez, erőemeléshez, testépítéshez és guggoláshoz, húzódzkodáshoz, tolódzkodáshoz. A derékszíj kiválasztása és használata előtt a saját testi épsége érdekében mindig konzultáljon edzőjével vagy szakemberrel, hogy a saját edzéstervéhez, a gyakorlatok erősségéhez és a sportághoz megfelelő edző övet választhasson.

Kínálatunkban többféle szélességű szíjat talál, egyes modellek súlykarikával vannak felszerelve, ha saját testsúlyos edzést szeretne végezni. Mindegyik edző öv valódi marhabőrből készült, strapabíró és az erős emberek testalkatára kifejlesztve párnázott derékoldallal van ellátva a kényelemért.

Az oldal tetejére