Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Tom Tailor Márka története

Tom Tailor since 1962

 • 1962: Uwe Schröder és Hans-Heinrich Pünjer megalapítja a Tom Tailor divatcég elődjét Hamburgban, Henke & Co. néven. 
 • 1964: forgalomba kerül az első kordbársony nadrág „Tom” néven, amivel egy új ötlet alapkövét tették le. 
 • 1972: megjelenik az első férfi kollekció
 • 1979: Uwe a piacon már meghonosodott "Tom" elnevezést az angol "Tailor" kifejezéssel egészíti ki, és ezzel megteremti a mai márkát.
 • 1996: megnyitják az első külföldi üzletet.
 • 1999: bemutatkozik a Tom Tailor Women.
 • 2006: elindítják az első Tom Tailor e-shopot
 • 2007: a Tom Tailor Denim fiatalos női és férfi divatkollekciókat is piacra dobják. 

A Tom Tailor márka történetében Uwe Schröder felfedező szelleme már korán megnyilvánult. A cégnél kezdte szakmai pályafutását képzett textil kereskedőként. 24 évesen már bekerült a vezetőségbe. Ő tervezte az első sportruházati kollekciót, és a globális beszerzésekért is felelős volt. Később ennek a részlegnek a vezérigazgatója, majd ügyvezető partner lett. Uwe Schröder szinte a semmiből létrehozott egy nemzetközi divatcéget, és egész életét a Tom Tailor brand szolgálatának szentelte. Több mint 50 év munka után, 2017-ben vonult nyugdíjba.  Jelenleg a vállalat vezérigazgatója Dieter Holzer. 

Tom Tailor márkák

A német Tom Tailor klasszikus és modern, casual stílusú női, férfi, gyermek ruházatot forgalmaz.  A kiegészítők terén legnépszerűbbek a Tom Tailor övek, táskák és pénztárcák.  

Jelenlegi márkák:

 • Tom Tailor - férfi, női, gyermek
 • Tom Tailor Denim - férfi, női
 • Bonita - női

Fenntarthatóság - természetesen

A Tom Tailor egy hétköznapi/casual életmód-márka, ami saját bevallásuk szerint sokkal több, mint egy dress code. A hétköznapi életmódjuk mellett, szenvedélyes és földhözragadt brandként tartják magukat számon, akik számára a sokszínűség természetes. Hamburgot víz veszi körül. Ihletforássuk, inspirációjuk is visszatérően a víz körül forog: hol sötétkék, hol világoskék, hol zöldes-kék. De mindig megbízhatóan kék.

Természetes anyagokat használnak (pamut, len, gyapjú, viszkóz), melyek időtálló kényelmet és tartósságot biztosítanak. A Tom Tailor megjelenés olyan innovatív extrákat tartalmaz, mint a fenntartható anyagok, különleges felületek vagy sportos részletek - ismerős, lezser szabásokban. Az időtlen, alapvető elemeket trendi darabokkal kombinálják. Minden természetesen illeszkedik egymáshoz. Ízléses színek, sok kék, laza és kényelmes viselet – a stílusos és tartós minőség iránti szenvedély.

Széleskörű elérhetőségének köszönhetően a Tom Tailor ruhák és kiegészítők Európa szerte népszerűvé váltak. A Tom Tailor férfi, női övek és egyéb kiegészítők divatos stílust és kifogástalan megjelenést nyújtanak a hétköznapokra.

Tom Tailor Üzletek & Webshop

Több mint 30 országban 2950 embert foglalkoztatnak a Tom Tailor boltokban. A cég fő piacai: Németország, Ausztria, Svájc, a Benelux államok és Franciaország. A Tom Tailor webshop 2006-os indulása óta az online vásárlás kényelme és a Tom Tailor kuponok nyújtotta kedvezmények is kihasználhatóak a világ bármely tájáról. Valamint a Tom Tailor magyarországi üzletei megtalálhatóak minden hazai nagyvárosban és a plázákban is.

 

Rendezés:
Az oldal tetejére