Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Taekwondo öv

Küzdősport ruházatához keres Taekwondo övet? Vértezze fel magát a küzdelemre strapabíró, professzionális felszereléssel. Ma megrendeli, holnap már át is veheti. Tökéletesítse harcművészeti tudását és szerezze meg a Taekwondo fekete övet. Szeretne többet megtudni a kategória termékeiről? olvasson tovább » 

 

Taekwondo övek küzdősporthoz

Rendezés:

Mi a Taekwondo?

Taekwondo egy koreai harcművészeti forma, amelyet ütő- és rúgótechnikák jellemeznek, hangsúlyt fektetve a fejmagasságú rúgásokra, a pörgő ugráló rúgásokra, és a gyors rúgótechnikákra.  A tae kwon do szó szerinti fordítása "rúgás", "ütés" és "művészete vagy módja. Olyan harcművészet, amelyben az ember kézzel és lábbal támad vagy védekezik, alkalmanként fegyverek használatával. Ezt a küzdősportot az 1940-es, 50-es években fejlesztették ki olyan koreai harcművészek, akik a karate, a kínai harcművészetek, és az őshonos koreai harcművészeti hagyományok terén szerzett tapasztalattal rendelkeztek.

A japán karatéhoz nagyon hasonló harcrendszert a dél-koreai rendőrség és hadsereg különleges alakulataiban kiképzési közelharc gyakorlatként is bevezették („military karate”). Később ebből fejlődött harcművészetté. 

A Taekwondo övfokozatok sorra a következő:

fehér öv, fehér öv - sárga csík, sárga öv, sárga öv - zöld csík, zöld öv, zöld öv - kék csík, kék öv, kék öv - piros csík, piros öv, piros öv - fekete csík, fekete öv

Strapabíró öv Taekwondo ruhához

Ebben a kategóriában színes Taekwondo övek között válogathat. Küzdősport és Karate ruhához a következő övfokozatokat találja meg webáruházunkban: fehér, sárga, narancssárga, zöld, kék, piros. A Taekwondo öv árakról a webshopban tájékozódhat.

Az oldal tetejére