A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Rólunk


ÖvBolt.hu | Kiegészítjük Önt

Bevezető

A kereskedelmet felforgató internetes vásárlás mellett számos érv és ellenérv szól. Az ellenérvek tekintetében, teljesen igaza van, ha úgy gondolja, hogy az online rendelés nagyon személytelen. Érthető, ha bizalmatlan és tudni akarja, hogy honnan, kitől vásárol és kik munkálkodnak azon, hogy rendelését megkapja.

Nos, én úgy gondolom, ezt a feladatot nekem kell elvégeznem, mint tulajdonos. Úgy illik, hogy én meséljek Önnek az ÖvBolt.hu webáruházról és a háttérben tevékenykedőkről.

webshop tulajdonos

Tulajdonos

Helló! Osztroluczki Roland vagyok, olyan webáruház tulajdonos, aki porig rombolja az Ön előítéleteit és leszámol aggasztó félelmeivel. Elkötelezett vagyok a korrektség mellett és Személyes célom rászoktatni Önt, hogy tudatosan keresse a vevőközpontú, megbízható online boltokat.

Az ÖvBolt.hu webshopban megtapasztalhatja az Öv vásárlás forradalmát. Megoldást talál öltözködési és ajándékozási problémájára.

Vélemény

ÖvBolt.hu története

Izgalmasabb lenne a bemutatkozó, ha valami vicces sztorihoz lenne köthető a Belts Store - ÖvBolt.hu áruház ötletének megfogalmazódása, de sajnos nem. Teljesen ad-hoc módon jött az ötlet. Tapasztalat hiányában, tervek nélkül és hirtelen elgondolásból került fel a világhálóra a webshop - Lesz, ami lesz alapon. A számos hiba ellenére rájöttem, hogy örömömet lelem az e-kereskedelemben és a mai napig tudom szívvel csinálni.

Tervek

Egyszemélyes hobbi vállalkozásként indult, ami mára már bebizonyította, hogy egy piaci igényt kielégítő, fejlődőképes üzlet. A vállalkozás célja a vevőközpontúság és a lehető legnagyobb öv kínálat megteremtése Önnek és a magyarországi vásárlóknak.

Milyen termékek közül válogathat?

Mint, ahogy a névadásból is már sejthette, az áruház a ruházati termékek egy szűk területét fedi le. A Belts Store – ÖvBolt.hu webáruház övek értékesítésére specializálódott internetes üzlet. A folyamatosan bővülő női, férfi öv választékból kedvére válogathat stílusához mérten. A termékek között rendelkezésére állnak az olcsóbb divatövek és a minőségi, márkás övek is. A stílust tekintve az elegáns és casual bőr övek a meghatározóak a webshop kínálatban, mert az alapdarabok nem hiányozhatnak ruhatárából. Vásárolhat övet hétköznapra, utcai viselethez vagy egy üzleti vacsorához. És akkor se fájjon a feje, ha sportos, vadász, munkaruházati vagy egyéb kategóriába illőt szeretne.

Mit nyújt Önnek az online áruház? Vélemény

 • Szokatlanul részletes termékadatokat.
 • Informatív termékvideókat.
 • A beérkező elektronikus levelére 24 órán belüli választ.
 • Nem fogadott hívására maximum 2 órán belüli visszahívást.
 • Online és telefonos rendelésfelvételt.
 • Felelősségvállalást a termékek minősége iránt.
 • Kényelmes, igény szerinti fizetési és csomagátvételi lehetőségeket.
 • Garantált csomagkézbesítési határidőket.
 • Segítőkész hozzáállást vásárlói igényéhez.
 • Türelmet, kompromisszumkészséget a felmerülő problémájára.
 • Elégedettségére törekvő kiszolgálást.

Mi az, ami miatt még érdemes az ÖvBolt.hu webshopot választania?

 1. Értékeli az apró figyelmességeket? Vásárlási értékhatártól függően ajándékot választhat.
 2. Minden Forint számít Önnek? Meghatározott értékhatár feletti vásárlás esetén elfelejtheti a szállítási díjat. Az Belts Store ingyen kézbesíti csomagját.
 3. Nyugodtabb, ha nem kell kapkodnia? Ha ajándékba szeretne vásárolni egy övet, nem kell az utolsó pillanatban beszereznie. 60 napon belül bármikor kicserélheti, vagy levásárolhatja egy másik termékre.
 4. Szimpatikus Önnek a korrekt hozzáállás? Akár 30 napon belül elállhat a vásárlástól és kérheti a vételár visszatérítését.
 5. Fontos Önnek, hogy pénzét minél hamarabb megkapja? Vásárlástól való elállás esetén nem parkol a pénze 30 napig az ÖvBolt bankszámláján. A visszaküldött csomag beérkezésétől számított 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a vételár.
 6. Fontos Önnek, hogy pénzét 100%-ban visszakapja? Rejtett költségek nincsenek! Ha kéri vissza a pénzét és épségben kerül vissza a termék, akkor a számlán szereplő vételár teljes egészében megtérítésre kerül.
 7. Nem szeret kockáztatni? Önnek egy fillérjébe sem kerül a termék kicserélése vagy visszaküldése. Az aktuális rendeléshez köthető egyszeri alkalommal az ÖvBolt.hu webshop átvállalja a termék visszaküldésének díját, illetve a cseretermék ismételt kézbesítésének díját.

Eredmények

ÖvBolt - Megbízható Bolt


A rövid kis bemutatkozás után, csak javasolni tudom, tesztelje most az ÖvBolt.hu webáruházat. Veszítenivalója nincs! Legrosszabb esetben is a pénzét visszakapja és a plusz költségek sem Önt terhelik. Mindez azért, mert megígértem Önnek és példát akarok mutatni másoknak.

Vélemények

Örömmel fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit. Részben ez is biztosítja fejlődésünket és további tájékozódási lehetőséget nyújt a webáruház látogatóinak. Több kommunikációs csatornán érkeznek vélemények. Valaki telefonon mondja el gondolatait, valaki e-mailben küldi el véleményét, valaki a termékoldalon fűzi hozzá tapasztalatát, valaki a független Árukereső Portálon keresztül értékeli az ÖvBoltot, és van aki a FaceBookon keresztül véleményez. Kattintson bármely linkre, ha kíváncsi a korábbi vásárlók értékelésére.

Értékelés
nagyításhoz kattintson a képre
 

Elérhetőségek

 

Belts Store - ÖvBolt.huÖvBolt.hu webáruház
- Kiegészítjük Önt -

Impresszum - Vállalkozás adatai
Székhely: 5711 Gyula Széchenyi utca 15.
Web: www.ovbolt.hu


Ügyfélszolgálat

Mobil: +36-70/360-5079
Elérhetőség: Hétfő - Péntek, 9:00 - 17:00
Levelezési cím: 5711 Gyula Széchenyi utca 15
E-mail: webshop@ovbolt.hu

Kérdés, észrevétel, panasz esetén keressen bátran.
Figyelem! Ha egyszerűbbnek véli telefonon leadni rendelését, az ügyfélszolgálaton megteheti.


Partnerek

Pénzügyi partner - CIB Bank Zrt Kézbesítést végzi - Magyar Posta Logisztika Zavartalan vásárlásról gondoskodik - Shoprenter Black Friday

Az oldal tetejére