Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Övcsat

Egy automata- vagy egy egyedi fémcsat remek kifejezőeszköze lehet egyéniségünknek, stílusunknak. Sokan szinte már „gyűjtik” is őket, hiszen segítségükkel nap mint nap egyedibbé, változatosabbá varázsolható a megjelenés. Ugyanakkor az elhasználódás kockázata is fennáll egy fémkellék esetében és praktikusabb megoldás pótolni egy övcsatot, mint vásárolni egy új bőrövet. Bármilyen céllal is érkezett az ÖvBolt áruházba, itt megoldásra talál. Olvasson többet a kategória termékeiről >> 

Bolt kellékei

Övcsat típusok ismertető

Klasszikus tűs - Nyelves csat

Pergős csat - 

Automata - 

Horgonyos -

Táblás -

Dupla D gyűrűs -

A webshop kínálatáról dióhéjban

Az övcsat bolt felhozatalába olyan termékek kerültek, melyek megpróbálják a legszélesebb körben kielégíteni az eltérő vásárlói igényeket. Kicsi vagy nagy, szögletes vagy ovális, esetleg különleges formájú? Itt megtalálja! Jah, és természetesen a férfi és a női, valamint az elegáns és az utcai viselethez is. Az alapvető 25 - 30 - 35 - 40mm-es övcsatok mellett az automata és egyedi fémáru áll a rendelkezésére.

Ajándéknak is fantasztikus választás

Amennyiben kedvesét, barátját, közeli hozzátartozóját szeretné megörvendeztetni valami igazán széppel, az ÖvBolt internetes áruház választéka remek alternatívákat kínál! Ha ismeri a megajándékozandó hölgy vagy úr stílusát, tudja, hogy általában milyen ruhákat szokott viselni, akkor szinte már biztos, hogy nem fogja elhibázni a döntést! Egy hozzá illő övszíjjal pedig teljesen komplett és egyedi az ajándék!

Az oldal tetejére