Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Karrier

Csatlakozz! Vásárlóinknak megoldást nyújtunk öltözködési és ajándékozási problémájára. 

Részmunkaidős állások

  • Felsőoktatásban tanulsz és diákmunkát keresel vagy szakmai tapasztalatot akarsz szerezni?
  • Anyaként/Apaként kisgyermekkel vagy otthon (GYED, GYES, GYET) és szeretnél plusz bevételhez jutni?
  • Szülés után ismét munkába szeretnél állni de csak részmunkaidőben?
  • Másodállást keresel?

Ezek a pozíciók várnak rád. Nézz szét részmunkaidős állásajánlatok között.


Webshop ügyintéző

A webáruház működésének alapfeladatait kell ellátnod ezért a feladatköröd összetett lesz. Olyan területekhez kell értened - illetve beletanulnod, mint adminisztráció, adatrögzítés, rendelések kezelése, raktározás, számlázás, ügyfélszolgálat. Ha úgy gondolod, rendelkezel azokkal a készségekkel melyek segítségével 101%-osan el tudod végezni munkádat, akkor jelentkezz! Érdekel >>


Ismerj meg!

Az ÖvBolt.hu egy 2013 óta működő termékspecifikus, női- és férfi divatkiegészítőket értékesítő online áruház. A névválasztás árulkodik, a webshop fő termékköre természetesen az övek.

Én Osztroluczki Roland vagyok, jelenleg mikrovállalkozó és sikeres cégépítéshez keresek agilis csapattársakat. Azért vágtam bele az övek értékesítésébe, mert fiatalon kerestem azt a réspiacot, ahol az e-kereskedelembe beletanulhatok. Ez, a kezdetben hobbiprojektnek induló vállalkozás megmutatta milyen erősségekre kell építkeznem. A gyors kiszolgálás és a precizitás a mai napig alappillérei munkámnak és alapértékeimnek. Örülök, hogy az ÖvBolt.hu megoldást nyújt a vásárlók öltözködési és ajándékozási problémájára és jövőbeli célom további világmárkás termékekkel bővíteni a kínálatot.

Mire számíts ha az ÖvBoltnál akarsz dolgozni

Rugalmas munkaidő - Nem kell pontosan 8:00 - 16:00-ig egyhuzamban 8 órát a munkahelyen tölteni. A hatékony munka a cél és az elvárás.

Hibrid munkavégzés - Nem kell mindig személyesen megjelenned a munkahelyeden. A rád bízott feladatok egyes részeit akár otthonról vagy a számodra kényelmes helyről is elintézheted.

Személyes fejlődés támogatása - Ha ambíciót érzel és fejlődni szeretnél a saját területeden vagy más feladatkörben szeretnéd kipróbálni az erősségeidet, akkor a lehetőség adott és támogatlak amiben tudlak.
 

Karrier Blog

Az oldal tetejére