A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Garancia

9x Online Vásárlás Garancia 9x online vásárlás garancia

- a kockázat nélküli online vásárlás valóban létezik -

Mi, az ÖvBolt.hu dolgozói hiszünk ebben. Vásároljon kockázatmentesen Webáruházunkban. Az Ön bizalma érdekében 9x-es Garanciát biztosítunk termékeink mellé. Ily módon szeretnénk csökkenteni az online vásárlás felé irányuló bizalmatlanságot és átvállalni az Ön kockázatát.  

 

Fontos Önnek a megbízható, minőségi termék?

1x      Gyártói Garancia

A webáruházban megvásárolható övek gyártói bíznak a felhasznált alapanyagokban és munkájukban. Precíz munkájukkal az Ön, mint vásárló és felhasználó érdekeit tartották szem előtt, éppen ezért az általuk készített termékek minőségére 1 - 2 év gyártói szavatosságot vállalnak. /A termékek garancia ideje megtekinthető az adatlapjukon./

Ezen túlmentünk! Egyes daraboknál további éveket vállalunk garanciába, hisz tudjuk, hogy a minősége nem hagyja cserben. De ha mégis, akkor jótállunk érte.

Fontos Önnek, hogy időben megkapja a csomagot?

2x      Kézbesítési Garancia

Garantáljuk, hogy a raktáron lévő termékeinket a kiválasztott szállítási szolgáltatásban megjelölt időn belül házhoz szállítjuk és időben kézhez veheti a megrendelt csomagot.

Fontos Önnek, hogy meggondolhassa magát?

3x      30 napos Elállási Garancia

Ha 30 napon belül úgy döntene, hogy valami oknál fogva mégsem tart igényt a megrendelt termékre, garantáljuk, hogy minden feltétel és kérdezés nélkül megteheti.

Fontos Önnek, hogy pénzét 100%-ban visszakapja?

4x        100%-os Pénzvisszafizetési Garancia

Nálunk nincsenek vissza nem térített költségek. Ha meggondolta magát és vissza szeretné kapni pénzét, mi az utolsó fillérig visszautaljuk az Ön számlájára.

Fontos Önnek, hogy pénzét minél hamarabb megkapja?

5x        3 napon belüli Utalási Garancia

A törvényileg előírt 30 napos határidő helyett, mi vállaljuk, hogy 3 munkanapon belül visszautaljuk Önnek a vásárlás összegét, ha élni szeretne az elállási jogával.

Fontos Önnek a termékcsere lehetősége?

6x      60 napos Cseregarancia

Ha valami oknál fogva nem elégedett a megrendelt övvel garantáljuk, hogy 60 napon belül kicserélheti egy másik általunk forgalmazott termékre.

Fontos Önnek, hogy adatai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe?

7x        Adatvédelmi Garancia

Garantáljuk, hogy csakis olyan szolgáltató partnerekkel dolgozunk együtt, akik nagy szakmai, technikai és anyagi erőfeszítéseket tesznek, hogy a kezelt adatok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Garancia - Adatvédelem Garancia - Adatvédelem SSL - Biztonságos Bankkártyás Fizetés

Fontos Önnek, hogy megkeresésére, leveleire visszajelzést kapjon?

8x        24 órás Reakcióidő Garancia

Vásárlóink kérdései, megkeresései fontosak számunkra, ezért ügyfélszolgálatunk a beérkező levelekre, e-mailekre garantáltan 24 órán belül reagál.

Fontos Önnek, hogy ne zságbamacskát vásároljon?

9x        Termékkép Garancia

Weboldalunkon található termékeink képeire garanciát vállalunk. Profi fotóssal készítettünk minden egyes termékről nagyfelbontású, egyedi beállításokkal termékfotókat. Garantáljuk, hogy azt kapja, amit a képen lát.

A garanciális feltételek további részleteit az ÁSZF – „Garancia, Jótállás” pontban olvashatja.

Az oldal tetejére