Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

MADMAX - a Csehek gladiátora

A MADMAX Sportwear Company-t 1999 januárjában alapították meg. A cég sportruházat, kiegészítők és egyéb sportfelszerelések gyártásával foglalkozik. Az induláskor a testépítő - és fitness sportruházat volt a fő profiljuk. A szűk körben bemutatott fitness - és boxkesztyűk, valamint az edző övek olyan sikert arattak, hogy rövid időn belül egyre több hiánypótló termékkel bővült a portfóliójuk.

Annak érdekében, hogy vásárlóiknak, a hivatásos testépítőknek és fitness edzőknek biztosítani tudják a megfelelő mechanikai védelmet a testedzés során, elkezdtek együttműködni gyógytornászokkal és profi tervezőkkel. Ennek eredményeként elkészültek a kesztyűk és az övek továbbfejlesztett modelljei. Gyártásuk tökéletesítése érdekében új anyagokat és technológiákat kerestek. Felvették a kapcsolatot a koreai Ventex céggel, hogy a termékpalettájukban fellelhető szellőző-és gyorsan száradó anyagot a világon elsőként alkalmazzák egyedi kesztyűik készítéséhez. A következő években ezzel a céggel együttműködve feltalálták a testbarát anyagot. A MADMAX kiemelten kezeli az innováció és az előrelépés lehetőségét, ezért olyan fejlesztésekbe kezdtek, amik addig hiányoztak a piacról. Még hatékonyabb anyagok, technológiák, ötletek és módszerek után kutatva piacvezetővé váltak, hogy mindig a lehető legjobbat nyújthassák ügyfeleinek, versenytársaik előtt járva egy lépéssel.

Napjainkban

A MADMAX márka a világ legalább 30 országában, több mint 85 termékkel van jelen. Számos újításuk közül a legjelentősebbek nemcsak a termékfejlesztésben jeleskedtek, de az egész piacra is hatással voltak:

  • kifejezetten csak nők részére kifejlesztett kesztyűk,
  • RFID chip az azonosításhoz,
  • szellőző-és gyorsan száradó anyagok és
  • többször mosható anyagok használata,
  • Swarovski kövek,
  • gerincvédő övek.

Speciális TATTOO kollekciójukat hardcore edzésekhez, aktív nőknek ajánlják, és dinamikus modelleket kínálnak bokszolásra, harcművészetekhez és fitboxra. A termékek és a technológiák fejlesztését testépítő, fitness és erőemelő sportolók bevonásával végzik.

Jelenleg a MADMAX a fitnesshez és a testépítéshez használt kesztyűk, övek és kiegészítők mellett olyan ruhákat is gyárt, amelyek testépítők és atipikus alkatú sportól számára készültek. A sportruházat gyártása során magas követelményeket támasztanak az anyagválasztás és a tökéletes szabásminta kialakításával szemben. Kompressziós ruházati kollekciójuk segíti a vérkeringést, a gyorsabb regenerációt, több oxigént juttat az izmokhoz, megakadályozza a görcsöket és az izomrostok mikrosérülését

Rendezés:
Az oldal tetejére