A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Nyakkendő

Az Urak ruhatárából egyszerűen nem hiányozhat a nyakkendő, még akkor sem, ha Öntől nagyon távol áll ez a műfaj. Hiszen ismerik a mondást: esküvőre, temetésre illik az alkalomnak megfelelően megjelenni, ez pedig általában az öltöny-nyakkendő szettet jelenti. Tehát legalább két-három egyszínű nyakbavalót tárazzon be ezekre az esetekre. Másoknál szerves része a mindennapoknak az adott öltönyhöz vagy zakóhoz színben és fazonban passzoló férfi divat kiegészítő. Ezért, ha frissítené néhány vékony nyakkendővel kollekcióját vagy most ismerkedik a fa csokornyakkendőkkel, akkor válogasson kedvére az ÖvBolt kínálatából. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Vékony nyakkendők & Fa csokornyakkendők

Elegáns nyakkendőhordás – azaz mire ügyeljen?

Anyagát tekintve mindig az alkalomhoz igazodjon, formális, alkalmi eseményekre selymet hordjon, munkába jó minőségű szövetet, kötetlenebb hétköznapi programokhoz pedig akár egy kötött darabot. Az árnyalat és a minta is gondosan legyen megválasztva, komoly megjelenését ne rontsa el harsány színekkel, bohém mintákkal. Nyakkendője színe harmonizáljon az öltözékkel, de felköthet egy elütő darabot is, ami mégis összhangot teremt.

Feldobhatja hétköznapi öltözködését és bátran hordhat nyakkendőt kardigánhoz, pulóverhez, mellényhez és farmerhoz is, de slim fit ingjét is markánsabbá teheti egy vékony fazonú kiegészítővel. 

A hossza akkor megfelelő, ha az övcsatot érinti, de a nadrágig nem ér le. Jelenleg a vékony fazonok a legdivatosabbak, a karcsúsított ingekkel összhangban.

A nyakkendőtű használata ízlés dolga. Ha kedveli, akkor a különlegesebb alkalmakra tartogassa, a harmadik és a negyedik inggomb közé tűzze fel.

A csokornyakkendő viselése egy következő szint, az elegáns megjelenés non plus ultrája. Nem véletlen tehát, hogy a black tie dress code ebből a nyakkendő típusból csakis a feketét tartja elfogadhatónak. 

Vékony nyakkendők és fa csokornyakkendők a webshopban 

Webáruházunkban divatos slim, azaz keskeny fazonú nyakkendők közül választhat formális, különleges és fancy alkalmakra, tárgyalásra, vagy lazább, hétköznapi megjelenéséhez. Az egyszerű, de nagyszerű elv mentén elegáns hatást kölcsönző egyszínű darabok között keresgélhet az alkalomhoz illő színek között, ahol megtalálja a szürke több árnyalata mellett a klasszikus feketét, a hűvös acélkéket és a bordót is. 

Merész újításnak számít a fából készült design csokornyakkendő, amely elsöprő sikert arat a fiatalabb generáció körében. Az ÖvBoltban többféle stílusú fa csokornyakkendőt vonultatunk fel, hogy megjelenése tényleg egyedi legyen. Ezt a kiegészítőt variálhatja a szintén ultratrendi hózentrógerrel is bármilyen alkalomra. 

Hasznos ajándékcsomagok férfiaknak

Ha felcsigázta a design csokornyakkendő ötlete, és megajándékozna vele ismerőst, barátot, akkor máris egy komplett szettet nyújthat át, hiszen minden darab mellé egy jó minőségű férfi öltöny övet csomagoltunk. Szülinapi, névnapi meglepetésekből kifogyhatatlanok vagyunk, tekintse meg a többi páros szettet tartalmazó ajándékcsomag variációkat is.
Az oldal tetejére