A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Figyelem! Arcon köpő nyílt levél Önnek – de csak ha hord övet.

2018. 03. 16. 20:51:52
Figyelem! Arcon köpő nyílt levél Önnek – de csak ha hord övet.

Ez egy nyílt levél az övektől azokhoz, akik elégedetlenségüknek rendszeresen hangot adnak. Azokhoz, akik fröcsögő hangnemben alkalmat keresve minősítik őket. Illetve azokhoz is, akik csalódottságukat, negatív tapasztalataikat olykor-olykor megosztják beszélgetőpartnerükkel. Óh, hogy Ön ide tartozik?! Ha nem bírja a kritikát, akkor ne olvassa el ezt a cikket!

Az övek üzenete: Kapjon már a fejéhez!

Szeretnénk, ha észhez térne és kicsit önmagába tekintve elgondolkozna. Önök emberek lépten-nyomon elégedetlenkednek. Kritizálják teljesítményünket, bírálják értékünket. – És persze mi vagyunk a hibásak! Miért?

Azért, mert Ön nem képes igényeinek megfelelően vásárolni? Panaszkodik, miközben 1 darab övet hord éjjel-nappal. Na jó! Esetleg lapul egy másik társunk a szekrényében, aki csak ünnepnapokon lát napfényt. Mit vár ilyenkor?

Azért, mert Ön anyagias? Elégedetlenkedik, miközben csak az ár számít. Ne próbáljon mentegetőzni és kibúvókat keresni! Gondolkodás nélkül megveszi a silányabb élelmiszert, mert az olcsóbb vagy akciós. Pedig abban az esetben az egészségéről van szó. Itt meg csak egy övről, ami sokak szerint csak egy funkcionális tárgy a derékon. Igényeit félresöpörve, nemhogy 3-4 olcsóbb nincs a ruhatárában, de egy időtálló darabra is sajnálja a pénzt. Hogyan kalkulál a jövőre kivetítve?

Azért, mert ránézésre dönt és nem informálódik? Sopánkodik, amikor azt sem tudja, hogyan lehet megkülönböztetni a bőrt a műbőrtől. El sem olvassa a ránk aggatott tájékoztatókat. Nincs tisztában, mi a különbség műbőr és műbőr között, de még azt sem tudja a bőr melyik rétegéből készítették azt a társunkat, amelyiknek az áráról nem tudja levenni a szemét. Mire számít, ha ilyen felületes?

Vagy, mert képtelen a törődésre? Károg, de nem veszi a fáradságot, hogy legalább félévente egyszer egy nedves ronggyal megtisztítson. Ócsárol, ha műbőrből készülünk, de műbőrápolót sem tart otthon. – Csak álom marad részünkről egy kellemes kondicionálás. A bőr bajtársainknak legalább megkérik az árukat. De mit érnek vele! Garantálom, hogy nem gondoskodik elnyűhetetlenségükről. Ugyan már! Miért gondolja, hogy hosszan akarjuk szolgálni Önt, ha nem törődik velünk?

Ne haragudjon, de nem tudunk együtt érzőek lenni.

Mindezek ellenére elvárja tőlünk, övektől, hogy ne kopjunk el, ne rokkanjunk bele a nem megfelelő tárolásba, ne szakadjunk meg az igénybevételtől, ne törjünk meg az állandó nyomás alatt. Ez ostobaság!

De tudja mit! Ha nem tetszik ez az egész, nyugodtan mondjon le rólunk. Nem lesz sértődés. Lehet méretre szabott, övbújtató nélküli nadrágot viselni. – Nagyon divatos és igen elegáns.  Lehet szoknyát venni vagy melegítőalsót hordani. Ott a hózentróger is, klasszikus darab. Farmerból is csak Önhöz passzoló méretet kell választania és nem esik le Önről. Jah, hogy ez esetben figyelnie kell az alakjára?! – Sorry. Tekerjen a derekára azt, ami a nagy igényeinek megfelel.

Gondolja meg!

Tény, nem vagyunk hibátlanok és makulátlanok. Akadnak köztünk silány minőségűek és túlárazott darabok. De ezzel a hozzáállással az Önök elvárása felháborító. Ön elviselné ezt a terhet úgy, ahogy velünk bánnak?

A műbőr soha nem lesz egyenértékű a valódi bőrrel. – se árban, se minőségben. Ezt vegye tudomásul. Ugyan úgy, mint ahogy Önök között is van, aki jobb munkaerő és van, aki kevésbé. De a gyengébb is tud küzdeni és szorgalmasan dolgozni, ha megbecsülik. A jobb is tud tovább, hosszú távon hajtani.

Mi, övek sem vágyunk másra, csak ésszerű döntésekre és elvárásokra:

  • Igényeljük az ápolást, a törődést. Így jobban vesszük az akadályokat.
  • Szeretjük, ha többen dolgozunk egy gazdánál, váltott műszakban. Az állandó munkába mi is ugyan úgy hamar belerokkanunk, mint Ön. Heti 3 nap pihenő jár minden övnek. Miért? Mert amíg Ön heti 40 órában dolgozik, addig mi 6-7 napon keresztül 13-14 órát/nap, azaz heti 78-98 órát.
  • Jó hatással van ránk, ha a megfelelő helyen és körülmények között, a helyünkön pihenhetünk. Nem a nadrágba befűzve, nem a szék háttámlájára ledobva.

Vegye figyelembe igényeinket és gondoskodjon rólunk. Így vagyunk képesek hosszan vagy akár élete végéig kiszolgálni Önt.

A szerző: Elnézések sokasága között kérek bocsánatot, ha szívére vette ezt az írást. Nem a sértegetés volt a célom. Inkább az érem egy másik oldalára akartam rámutatni, amolyan görbe tükör a világ felé. – lehet kissé túlzóan. Szerettem volna felkelteni a figyelmét, gondolatokat ébreszteni Önben. Már túl langyos az az álló víz, amibe bele vagyunk kényelmesedve és ez által sokkal, de sokkal könnyebb mást, másokat hibáztatni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfiaknak Nőknek
Az oldal tetejére