A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Övméret választás. Nem biztos, hogy ez a legjobb módszer!

2017. 03. 19. 22:47:53
övméret választás

Ügyeljen, mi alapján választ övméretet.

Ha interneten szeretne övet rendelni és segítségre van szüksége a jó méret kiválasztásához, akkor számos lehetőség közül válogathat. Ilyen támogatója lehet, az egyik használatban lévő öve. Hasznos információkhoz juthat általa, melyek elősegíthetik a tökéletes méretű öv megrendelését. Azonban vigyáznia kell, milyen módon hívja segítségül a méretválasztáshoz, ezt a segédeszközt. Megmondhatja a tutit, de orosz rulettet is játszhat Önnel.

Lehet, hogy akarata ellenére orosz rulettezik!

Vajon milyen méretű övre van szükségem? Első gondolatra a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módja a kérdése tisztázásához, ha megnézni az éppen használatos öve méretjelölését. Ön mit gondol erről? Biztos helyről kapott tuti információt? Így már nyugodtan leadhatja a rendelését? Nos, figyelmeztetnem kell! Ha ezt jó ötletnek tartja, akkor egy töltött fegyverrel játszadozik. Van egy golyó a tárban és sajnos megvan az esélye, hogy elsül a pisztoly.

Ami fontos!

Fontosnak érzem tisztázni a helyzetet. Nem akarom elriasztani az internetes vásárlástól. Látnia kell, hogy picit tudatosabb döntéseket kell hoznia. Így teheti egyszerűvé és zökkenőmentessé életét a digitális korban. A mostani témában, nem azzal van a gond, hogy segítségnek egy övet használ. Ezt, nagyon jó döntésnek tartom és elárulom, hogy így akár a tökéletes méretű övet is megrendelheti. Az azonban okozhat gondot, ha a feltüntetett méretre vakon hagyatkozik! Természetesen még 9 másik hibát fel tudnék sorolni, de most inkább erre az egyre koncentráljunk.

Mi lehet a gond?

Jobb esetben a méretek ugyan úgy, mint a ruhákba, valamilyen módon fel vannak tüntetve. Megtalálhatóak az öv belső oldalába préselve vagy nyomtatva. Leolvashatóak az övcsat gravírozásából vagy egy címke jelöléséből. Csalogató és könnyen elvakíthatja a viselőjét, ha új övet akar vásárolni. - Ha ilyen méretet hordok, akkor biztosan a másiknak is ilyennek kell lennie.

Manapság még kevesen értenek az övek nyelvén. Így előfordulhat, hogy rosszul értelmezik ezeket a jelöléseket. A végeredménye az lesz, hogy rossz méretet rendelnek a webáruházból.

Mi az Ön célja?

Feltételezem az, hogy egy méretben tökéletesen Önre illő övet rendeljen meg. Ne kelljen utólag a derékszíj cseréjével bajlódni. Ne legyen kényelmetlen a viselése. Gondolom, nem szeretne lyukakat furkálni rá vagy elajándékozni másnak méretprobléma miatt.

Mi miatt sikerülhet mellényúlnia?

"Az öv méretezése nem minden esetben a derékbőséget jelöli"

Ezt most jól jegyezze meg és tartsa észben. Hiszékenyek lennénk, ha azt gondolnánk, hogy az öveket azonos méretezés szerint gyártják mindenhol a világon. Sajnos nem így van! Európában leggyakrabban a derékbőséget veszik alapul a gyártók, de sűrűn lehet találkozni olyan méretezéssel is, ahol az öv hossza van megjelölve. Igen becsapós tud lenni, ha mérés nélkül, automatikusan így adja le a rendelését. - Nem egy olyan vásárlóval találkoztam már, aki belefutott ebbe a csapdába.

"Előfordulhat az is, hogy korábban már méretre lett igazítva"

Manapság már sok olyan övet gyártanak, melyeknél az övcsat könnyedén eltávolítható a derékszíjról. Ez lehetőséget biztosít Önnek vagy akár az eladónak, hogy méretkorrigálás esetén, beljebb szabjon a szíjból. Abban a pillanatban, ahogy el lett vágva a szíj, már nem egyezik a valós méret és a jelölése. Például az ÖvBolthoz a Ramsey övek 130-as, 120-as méretben érkeznek. (Ezek a számok a szíj hosszát jelölik cm-ben) Megrendeli az egyiket, akkor egyedileg, a kérésének megfelelően, méretre szabva lesz Önnek elküldve. Tehát az övön ezt fogja látni: 130/52 (A “/” jel utáni számmal most ne foglalkozzunk) A valós mérete a szíjnak pedig lehet, hogy csak 110cm hosszú. Pont akkora, ahogy Ön kérte.

Záró gondolatok

Az utóbbi 5 évben gyorsan fejlődtek a vásárlói szokások. Egyre többen választják a webáruházak kínálatát. Én legalábbis részben azért, mert sokkal egyszerűbben elintézhetem a vásárlást és a felszabadult időmet egyéb kedvteléseimnek szentelhetem. Soha nem gondoltam volna, hogy internetről fogok öltözködni, de ma már a ruháim 80%-át innen szerzem be. Ahogy látom, nem csak én vagyok ezzel így. A ruházati termékek a TOP5 legnépszerűbb kategóriában szerepelnek az internetes vásárlók között.

Ezzel a változással lépést kell tartani, ami tudatosabb termékválasztást igényel. Az online terek korlátai miatt picit jobban oda kell figyelnie vásárláskor. - Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a jövőben ezekre a korlátokra is megoldás születik, de egyenlőre léteznek.

Tehát azt javaslom Önnek. - Inkább mérjen, az a biztos! Olvashatta, 2 oka is van, hogy ne bízzon kétség nélkül a méretjelölésben. Természetesen nincs megtiltva. Lehet segítségül hívni és így rendelni. Viszont, ha gondja adódik, akkor kérem, ne panaszkodjon másoknak, hogy mennyire gáz az internetről vásárolni!

blog comments powered by Disqus